Unelmien lifestyle
affiliate-bisneksen avulla

Haluatko rakentaa itsellesi jatkuvan 500-2000 €/kk tuottavan affiliate-bisneksen?

Opetan sinulle, kuinka rakennat omasta harrastuksesta, kiinnostuksen kohteesta tai intohimosta tulonlähteen nettiin, joka tuottaa sinulle lisätuloa jatkuvasti.

Olen itse rakentanut useita eri affiliate-sivuja viime vuosien aikana ja luotan tällä hetkellä kehittämääni systeemiin niin paljon, että olen valmis opettamaan sen myös sinulle.

Haluan aina varmistaa, että opetan niitä asioita joita itsekin teen ja päädyin julkaisemaan tämän kurssin vasta nyt, koska halusin olla varma kaikesta. 

Näin oma polkuni on mennyt:

1. Rakensin affiliate-sivun, joka tuotti noin 600-800 €/kk ilman minun työpanostani.

2. Möin tämän sivuston 15 000 eurolla affiliate-sivuja kehittävälle yritykselle.

3. Aloitin rakentamaan seuraavaa affiliate-projektia, joka tuottaa nyt yli 980 €/kk

Perustan vielä yhden affiliate-sivun, jonka rakennan myös tuottamaan yli 1000 €/kk ja nyt sinulla on mahdollisuus seurata tämän projektin etenemistä Unelmien lifestyle affiliate-bisneksen avulla -verkkokurssilla ja oppia tekemään itsellesi myös tuottava affiliate-sivu!

-Ville Kinanen

Miksi affiliate-bisnestä kanattaa tehdä?

Olisitko valmis maksamaan minulle yhden kuukauden tulojen suuruisen summan ja pitämään 11 kuukauden palkkiot itse?

Se tarkoittaisi 11 000 € sinulle ja 1000 € minulle. Olisiko se reilu diili?

Sinun ei tarvitse maksaa edes tuota 1000 euroa, vaan saat sen paljon edullisemmin, kun toimit nopeasti!

Verkkokurssi on saatavilla nyt erikoishintaan

497 € (norm. 699 €)

699 € (alv. 24 %)

Kurssia ei ole mahdollista ostaa tällä hetkellä...

Liity odostuslistalle, niin saat tiedon ensimmäisenä, kun kurssi tulee myyntiin seuraavan kerran.

Mitä verkkokurssi sisältää?

1. Affiliate-bisneksen suunnittelu

Opit ymmärtämään miksi affiliate-bisnes on niin tehokas tapa rakentaa unelmien lifestyle ja palkkatyön korvaava tulonlähde huomattavasti pienemmällä ajankäytöllä. Kerron myös oman strategiani affiliate-sivujen suunnitteluun.

2. Sopivan aiheen, eli "nichen" valinta

Opit vertaamaan eri aihealueita ja valitsemaan itsellesi mieluisimman aihealueen niin, että siinä on riittävä potentiaali onnistua. Opetan sinulle kolme eri tapaa etsiä hyviä aihealueita omalle affibisnekselle.

3. Nimen keksiminen affiliate-sivuille

Tämä kuulostaa yksinkertaiselta asialta, mutta oikein valittu nimi ja siihen sopivan domainin rekisteröinti voi nopeuttaa tulojen saamista jopa 4-6 kuukaudella. Opit nämä vinkit, joilla itse rakennan affiliate-sivuja niin, että ne alkavat tuottamaan tuloja salamannopeasti.

4. Affiliate-sivujen rakentaminen käytännössä

Opit kaikki tekniset ja strategiset taidot affiliate-sivujen perustamista varten ja näytän sinulle käytännössä vaihe vaiheelta, kuinka sinun kannattaa rakentaa omat affiliate-sivut. Opit myös parhaat kikat siitä, kuinka teet sivut nopeasti valmiiksi ilman, että sinulla kuluu turhaan aikaa yksityiskohtien viilaamiseen, joista ei ole sinun affibisnekselle mitään hyötyä.

5. Edistymisen ja kehityksen mittaaminen ja seuranta

Usein alkuun tuntuu, että mitään ei tapahdu, kun muutamaan ensimmäiseen kuukauteen tuloja ei tule ja tuntuu, että kaikki junnaa paikallaan. Tässä vaiheessa moni lopettaa, vaikka pinnan alla tapahtuu monia hyviä asioita. Opetan sinua seuraamaan edistymistäsi sellaisten työkalujen avulla, jotka kertovat sinulle myös “pinnan alla” tapahtuvista edistysaskeleista. Nämä työkalut ovat ilmaiseksi käytössäsi!

6. Hyvien artikkeliaiheiden valinta ja sisältöjen suunnittelu

Opit suunnittelemaan houkuttelevia blogiartikkeleita ja vertailuja helposti ja nopeasti. Opetan sinua myös valitsemaan ja hyödyntämään parhaat hakusanat aiheeseen liittyen, joita haetaan paljon Googlesta. Opit myös julkaisemaan artikkelit WordPress:ssä oikeaoppisesti, etsimään hienoja kuvia ilmaiseksi ja tekemään sisällöistä houkuttelevia ja sinulle myös taloudellisesti kannattavia.

7. 30 päivän haaste

Pääset osallistumaan 30 päivän haasteeseen, jonka avulla mahdollisuutesi rakentaa unelmien lifestyle affiliate-bisneksen avulla onnistuu todennäköisemmin ja saat sivustosi tuottamaan nopeammin.

BONUS 1: Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssi (arvo 99 €)

Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssilla opit minun mielestäni 5 parasta tapaa rakentaa nettibisnes juuri tällä hetkellä.

BONUS 2: Edistyneet affiliate-bisneksen tekniikat (arvo 299 €)

Saat vielä bonuksena videokoulutuksen, jossa opetan sinulle edistyneitä tekniikoita, joilla affiliate-bisneksestä saa enemmän tuloja ajateltua nopeammin. En ole paljastanut näitä taktiikoita missään aiemmin, koska ne ovat olleet niin tehokkaita ja hyödyllisiä. Käytän näitä taktiikoita itse jatkuvasti omien affiliate-sivujen kehittämiseen.

BONUS 3: Vauras Elämä VIP-jäsenyys (arvo 199 €)

Haluatko oppia enenmmän sijoittamisesta, kryptovaluutoista, osakkeista, vaurastumisesta ja taloudellisesta vapaudesta Vauras Elämä VIP-jäsneyys on avain vapaaseen elämään, jossa raha ei ole enää este. Sitä on itse asiassa niin paljon, kuin vain haluat! Saat tämän 12 kk kestävän VIP-jäsenyyden täysin maksutta.

Tietoa verkkokurssin kouluttajasta

Moikka!

Tällä hetkellä saatat miettiä, että miksi ihmeessä minun kannattaisi kuunnella Villeä? Onko hän oikeasti hyvä näissä asioissa? Ajattelin kertoa itsestäni ja historiastani, niin saat paremman kuvan siitä millainen henkilö on kurssin kouluttajana.

Aloitin nettibisnesurani vuonna 2008 perustamalla oman mainostoimiston. Täysin ilman alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Olen täysin itseoppinut näissä nettiasioissa ja jostain syystä kipinä syttyi ja päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni.

Vuosi sen jälkeen olin jo perustamassa toista yritystäni – iPhone tarvikkeiden verkkokauppaa, joka oli yksi parhaista oppikouluista nettibisnekseen. Tämän bisneksen olen myynyt eteenpäin ja sen jälkeen olen perustanut yli 10 verkkokauppaa, oman digimarkkinointitoimiston (Hakukonekeisari Oy) ja useita eri nettisivuja. Yhden niistä möin viime vuonna 15 000 € hintaan.

Tämän lisäksi olen auttanut muita yrityksiä nettimarkkinoinnissa ja yksi asiakkaani on onnistunut myymään verkkokurssia yli 100 000 eurolla alle viikossa.

Kurssia ei ole mahdollista ostaa tällä hetkellä...

Liity odostuslistalle, niin saat tiedon ensimmäisenä, kun kurssi tulee myyntiin seuraavan kerran.

Tule mukaan verkkokurssille alennettuun hintaan.

497 € (norm. 699 €)

699 € (alv. 24 %)