Kryptovaluuttojen perusteet

Tämän valmennuksen jälkeen tiedät, miksi kryptovaluutat ovat niin kuuma aihe, miltä niiden tulevaisuus näyttää ja missä niihin voi sijoittaa. Opit myös yksinkertaisia kryptosijoittamisen strategioita.

Mieti jos olisit sijoittanut Bitcoiniin 1000 euroa vuonna 2015 (olisit saanut 4,88 Bitcoinia), sen arvo olisi vuonna 2022 yli 150 000 euroa.

Tästä kryptovaluutoissa on kyse.
Olet ehkä kuullut kryptovaluutoista mutta et tiedä ihan tarkkaan mitä ne ovat?

Saatat tietää että kryptovaluutoilla voit saada isojakin tuottoja sijoittamillesi rahoille, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Jos haluat saada selkokielistä tietoa kryptovaluutoista niin että voit aloittaa niihin sijoittamisen – silloin olet oikeassa paikassa!

Kryptovaluuttojen maailmassa piilee edelleen valtavia mahdollisuuksia. Niiden käyttöönotossa ollaan vasta alkumetreillä.

Jatkuvasti enemmän yrityksiä, yliopistoja ja jopa valtioita liittyy kryptovaluuttojen pariin ja yhä useampi toimija tarjoaa erilaisia niihin liittyviä mahdollisuuksia ja palveluita.

Esimerkiksi Twitterillä ja monella muulla suuryrityksellä on omat tiimit tutkimassa kryptovaluuttojen mahdollisuuksia.

Sinäkin olet ehkä kuullut kryptovaluutoista mutta et tiedä ihan tarkkaan mitä ne ovat?

Saatat tietää että kryptovaluutoilla voit saada isojakin tuottoja sijoittamillesi rahoille, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Jos haluat saada selkokielistä tietoa kryptovaluutoista niin että voit aloittaa niihin sijoittamisen – silloin olet oikeassa paikassa!

Kryptovaluuttojen perusteet -kurssilla teemme asioista yksinkertaisia: opit mihin kryptovaluutat perustuvat, tutustut erilaisiin kryptovaluuttoihin ja saat käytännön ohjeet siihen, miten niihin voi sijoittaa turvallisesti.

Kuvittele, jos voisit...

Tämä koulutus tarjoaa selkeää tietoa, tukea ja työkaluja, joiden avulla opit ymmärtämään kryptovaluuttoja ja sijoittamaan niihin. Tämä ei kuitenkaan ole sijoitusvalmennusta ja olet itse vastuussa omista päätöksistäsi. 

Tämän valmennuksen jälkeen tiedät miksi sinunkin kannattaa sijoittaa kryptovaluuttoihin.

Opit myös miten ja missä voit niihin sijoittaa.

Teen sinulle kryptovaluuttasijoittamisesta HELPPOA ja VAIVATONTA.

Tämän verkkovalmennuksen avulla pääset mukaan yhteen mielenkiintoisimmista omaisuuslajeista, johon massat ovat vasta heräämässä. Pääset siis ensimmäisten joukossa sijoittamaan tähän uuteen omaisuuslajiin, joka monen mielestä on se ”Seuraava Iso Asia”.

Tätä tukevat mm. se, että maailman suurin valtio Kiina on jo nyt ottanut käyttöönsä digitaalisen yuanin! Euroopan keskuspankki taas tutkii mahdollisuutta digitaaliseen euroon.

Moni pankki ja finanssialan toimija on alkanut tarjota mahdollisuutta tallettaa kryptovaluuttoja tai käyttää niitä maksuvälineenä.

Kuulostaako tämä sinustakin merkittävältä kehitykseltä?  Jos sinustakin tuntuu siltä että kyseessä voi olla todella mullistava asia, niin tule ihmeessä mukaan oppimaan lisää!

Kryptovaluuttojen kurssikehitys
Eri kryptovaluuttojen kurssikehitys yhdessä päivässä (24.11.2020).

Arvokasta oppia helposti ymmärrettävässä muodossa

Syy miksi ihmiset suorastaan rakastavat valmennuksiani, johtuu juuri siitä että niitä oikeasti on helppo ymmärtää. Usko tai älä, iso osa myynnissä olevista valmennuksista ei ole helposti ymmärrettäviä eivätkä ne tähtää siihen että sinä oppisit heti ensimmäisellä kerralla.

Olen valmentanut tuhansia ihmisiä vaurastumiseen liittyen ja niinpä tiedän mistä hyvä valmennus koostuu. Tiedän, miten tärkeää on pitää asiakasta kädestä kiinni alusta loppuun asti.

Lupaan sinulle että tämän valmennuksen käytyäsi sinulla on täydet valmiudet sijoittaa kryptovaluuttoihin. Tämä lupaus koskee myös täysin vasta-aloittelijoita! Ei siis ole väliä vaikket koskaan olisi sijoittanut kryptovaluuttoihin aikaisemmin.

Mutta älä pelkästään minua usko. Kuuntele mitä asiakkaani sanovat valmennuksistani:

”Kiitos kurssista! Se on ollut hyödyllinen ja opettavainen, olen viimeinkin vuosien jahkaamisen jälkeen saanut tarvittavaa tietoa, varmuutta ja näkökulmaa sijoittamisen aloittamiseen.”

”Tämä on ollut ihana kurssi jo tähän asti – kiitos! <3 Esität Sanna asiat todella selkeästi ja ymmärrettävästi – kiitos myös siitä!”

”Olen ihan hurjan inspiroitunut valmennuksistasi (kuukauden rahatreeni, rikas ja vapaa sekä miljonääri mindset). Firma on taas laitettu pystyyn ja toimintaa käynnistelen hiljalleen. Aloitan oikolukupalvelulla jota pystyn kätevästi kotona tekemään lapsen hoidon ohessa. Myös verkkokauppa pyörii ajatuksissa ja asuntosijoittaminen myöhemmässä vaiheessa.”

Käydään vielä läpi mitä saat Kryptovaluuttojen perusteet -valmennuksesta:

Aluksi opit tietenkin siitä, miten kryptovaluutat ovat syntyneet ja miksi moni näkee ne seuraavana isona muutoksena internetin jälkeen.


Opit millaisia erityyppisiä kryptovaluuttoja on olemassa ja mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos harkitset niihin sijoittamista. Myös tärkeä kryptovaluuttasanasto tulee sinulle tutuksi ja luo pohjan kryptovaluuttamaailman ymmärtämiselle.


Opit mistä kryptovaluuttoja voi ostaa, miten niitä kannattaa säilyttää turvallisesti ja minkä takia kryptovaluutat ovat asia josta jokaisen kannattaisi oppia!


Valmennuksessa on useita käytännönläheisiä videoita, joita on helppo seurata ja kuunnella. Olen pilkkonut tärkeimmät aiheet eri videoihin, jotta kokonaisuus on selkeä ja sinun on helppo palata videoihin uudestaankin. Voit katsoa videoita niin monta kertaa kuin haluat ja saat vuoden ajaksi pääsyn materiaaleihin. Toisto ja toimivien mallien kertaaminen ja kehittäminen on äärimmäisen tärkeä asia, kun haluaa vaurastua.


Kirsikkana kakun päälle: saat kurssilta alennuksia erilaisista palveluista ja alustoista, joissa voit sijoittaa kryptovaluuttoihin. Tämän valmennuksen hinta voi siis maksaa itsensä takaisin JO PELKÄSTÄÄN näillä tarjoamillani bonuksilla.

Mitä tämä kaikki maksaa?

Haluaisin ensin kysyä sinulta: minkä arvoisena pidät tietoa asiasta, josta massat eivät vielä tiedä tarkemmin?

Useat valtiot kuitenkin miettivät jo ottavansa käyttöön kryptovaluuttaa ja monet maailman kuuluisimmat sijoittajat ovat jo pelissä mukana. Olisiko tämän tiedon arvo kenties 300 euroa?

Ehkä jopa 1 000 euroa? Joillekin tämän tiedon saaminen saattaa hyvinkin olla kymmenien tai jopa satojen tuhansien eurojen arvoista!

Kurssi voi siis osoittautua sinullekin todella arvokkaaksi pitkässä juoksussa. En kuitenkaan ole koskaan ns. rahastanut valmennuksillani ja olen aina pitänyt ne kohtuuhintaisina. Niin myös tällä kerralla. Ainakin jos toimit nopeasti!

Verkkokurssi on saatavilla hintaan

97 €

Voit maksaa valmennuksen myös osissa Collectorin tai Jouston osamaksulla.

Mietitkö vielä valmennukseen osallistumista? Voin vielä helpottaa päätöstäsi tällä takuulupauksella:

Mikäli et tämän valmennuksen opeilla saa aloitettua kryptovaluuttasijoittamista itse, niin autamme sinua kädestä pitäen!

Kuulostaako reilulta? Emme nimittäin halua, että tulet valmennukseen vain katsoaksesi videoita. On päivänselvää että pelkästään videoiden katsominen ei tule tuomaan sinulle tuloksia. Mikäli sinusta tuntuu etteivät videot auttaneet sinua aloittamaan kryptovaluuttasijoittamista, voit aina olla meihin yhteydessä niin autamme varmasti.

Muista kuitenkin, että sinä teet omat sijoituspäätöksesi aina itse ja kannat niistä vastuun. Emme halua tehdä sinulle karhunpalvelusta. Ainoastaan silloin kun opit asiat itse, voit olla aidosti vapaa ja sinulla on mahdollisuus vauraaseen elämään.

Tietoa kurssin valmentajasta

Sanna kiinnostui vaurastumisesta ja sijoittamisesta jo vuosia sitten. Kiinnostus kasvoi niin vahvaksi, että Sanna päätyi perehtymään ja sijoittamaan kaikkiin mahdollisiin omaisuuslajeihin.

Sanna on perustanut useita menestyneitä yrityksiä mutta myös yritysmaailman vähemmän hohdokkaat puolet on tullut nähtyä: yksi yritys epäonnistui totaalisesti. Periksiantamattomalla sinnikkyydellä liikenaisen ura on kuitenkin jatkunut voitokkaana. Konkreettisena tuloksena Sanna on saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden.

Sanna heittäytyy rohkeasti uusiin haasteisiin, parhaillaan työn alla on kirjan kirjoitus ja jopa tv-maailma on tullut tutuksi: hän oli mukana Nelosen menestyssarjassa Rikkaat ja Rahattomat.

Sannan valmennustapa on käytännönläheinen ja helposti ymmärrettävä. Hän on valmentanut jo tuhansia ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Sanna käy vaurastumisen matkaa yhdessä sinun kanssasi!

 

Valmennus on sinua varten, jos:

Valmennus ei ole sinua varten, jos:

Miksi nyt on juuri oikea aika?

Kryptovaluutat ovat niin minun kuin monen muunkin kokeneen sijoittajan mielestä täällä jäädäkseen. Miksi muuten Kiina ottaisi käyttöön digitaalisen rahan? Miksi muuten sekä Euroopan että Englannin keskuspankit miettivät tätä asiaa? Luuletko että he tekevät näin huvikseen?

HERÄTYS! Käteisestä rahasta halutaan luopua ja kuten itsekin tiedät, korttimaksamista suositaan. Olemme jo vuosia olleet koko ajan menossa siihen suuntaan että raha digitalisoituu!

Tänä vuonna et ole voinut olla huomaamatta sitä että maailma oikeasti muuttuu, halusimme tai emme.

Uidessakin sinua opetetaan uimaan virran mukana, ei sitä vastaan! Älä siis tässäkään asiassa ui vastavirtaan vaan hyppää mukaan sellaiselle aallolle, joka voi nostaa sinut täysin erilaiseen tulevaisuuteen – sellaiseen, josta olet aina haaveillut!

Haaveista voi tulla totta mutta sinä olet se tärkeä palanen, jonka on tehtävä päätös NYT.

JOS ET TULE MUKAAN:

Saatat jäädä paitsi yhdestä isoimmasta asiasta, josta monet maailman varakkaimmat ihmiset puhuvat ja johon he sijoittavat!

Mietipä hetki, jos olisit sijoittanut Googleen vuonna 2004, kun heidän ensimmäinen osakeantinsa tuli saataville?

Jos olisit sijoittanut 85 dollaria, niin sen arvo olisi noin 1500 dollaria tänä päivänä!!!

Mitä jos kryptovaluutat on se seuraava Iso Mahdollisuus? Me nimittäin uskomme sen olevan! Miksi siis et ottaisi 97 euron riskiä lähtemällä mukaan valmentautumaan ja oppimaan asiasta? Tämä raha voi tulla sinulle takaisin moninkertaisena!

Elämä kyllä antaa, kunhan muistat ensin itse toimia ja istuttaa siemeniä. Vasta tämän jälkeen voit kerätä satoa.

Tule mukaan verkkokurssille!

97 €

Voit maksaa valmennuksen myös osissa Collectorin tai Jouston osamaksulla.

Nyt saatat ajatella:

1. Minulla ei ole valmennukseen varaa

Ei hätää! Voit maksaa myös osissa. Miltä noin 10 euron kuukausimaksu kuulostaisi? Jätä muutama kahvi/lounas/vaate ostamatta ja raha on sinulla kasassa.

2. Odotan kunnes minulla on rahaa

Tämä on lause, jonka aina välillä kuulee. Kun törmäämme näihin ihmisiin, he eivät vieläkään ole aloittaneet vaikka aiemmin sanoivat aloittavansa ”sitten kun…” Ongelma on se että et koskaan aloita jos aina vaan lykkäät sitä. Tämä on valitettavan karu totuus. Mitä jos vain päättäisit muuttaa oman elämäsi juuri nyt!

3. Eikö kryptovaluutat ole jotenkin hämärä omaisuuslaji?

Ei ole. Ja valmennuksen jälkeen tiedät miksi. Kyllä, kryptovaluuttoja on mustamaalattu, mutta sille on syynsä. Kuitenkin esimerkiksi Kiinan valtio on ottanut käyttöön digitaalisen rahan ja myös Europan keskuspankki tutkii mahdollisuutta digitaaliselle eurolle. Kuulostaako tämä sinustakin aika merkittävältä asialta? Niin meistäkin! Valmennuksessa kuulet lisää!

4. Voinko minä muka oppia sijoittamaan?

Ehdottomasti! Sijoittaminen on lopulta todella yksinkertaista, aivan kuin muukin ostaminen tai rahan käyttäminen. Sitä paitsi kaikilla, jotka käyttävät rahaa (eli varmasti myös sinä?) on oikeus tietää näistä asioista ja oppia laittamaan raha tekemään töitä puolestaan. Raha kuuluu kaikille, koska kaikki sitä käytämme.

5. Eihän minulla ole edes rahaa, miten voisin sijoittaa?

Kryptovaluutat ovat siitä erityinen ja tasapuolinen omaisuuslaji, että siihen pääsee mukaan ihan pikkurahallakin. Eli sinulla ei tarvitse olla suuria summia rahaa aloittaaksesi niihin sijoittamista, joten huoli pois. 🙂

6. En tiedä onko tällainen valmentautuminen minua varten. Miten muka minä tähän pystyisin?

Maailma muuttuu, se on ainoa varma asia. Asiat opetetaan valmennuksessa yksi yksinkertainen askel kerrallaan. Miksi haluaisit jämähtää paikoillesi ja antaa muiden tehdä asioita, jotka saavat heidät vaurastumaan? Muista että jokainen meistä on aloittanut nollasta, myös Sanna. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

7. Olen liian kiireinen

Voit kuunnella valmennusvideoita silloin, kun sinulle sopii. Mitä jos katsoisit muutaman videon viikossa samalla kun kokkaat, pyykkäät tai olet lenkillä? Jokainen ottamasi askel on aina eteenpäin ja näitä videoita on helppo katsella.

8. Kuinka paljon aikaa tarvitsen tähän?

Riippuu siitä kuinka syvästi haluat asiat sisäistää. Jos olet nopea, pääset aloittamaan käytännön sijoittamisen jo muutamissa tunneissa. Valmennus jopa säästää aikaasi, sillä jos alkaisit itse etsimään kaikkea tarvittavaa tietoa, veisi se sinulta takuulla enemmän aikaa. Tämä valmennus vie sinut oikopolulle, joka on viitoitettu puolestasi.

9. Olenko oikealla tasolla ja osaanko riittävästi?

Jokainen on oikealla tasolla, sillä aloitamme perusteista ja rakennamme niiden päälle. Valmennukseen ei siis ole tasovaatimuksia.

10. Mikä on valmennuksen paras anti?

Opit miksi, miten ja missä! Saat valmiuden sijoittaa kryptovaluuttoihin ja mikäli kurssin jälkeenkin sijoittamisen aloittaminen tuntuu vaikealta, autamme sinua kädestä pitäen. Kuulostaako reilulta?

Mitä asioita sinä arvostat elämässä? Mitä haluat saavuttaa?

Karu totuus on, että asiat eivät tule muuttumaan ellet sinä tee jotain niiden muuttumisen eteen.

Nyt sinulle on tarjolla edullinen valmennus, jossa saat yksinkertaisessa ja helpossa muodossa tietoa siitä, miten voit VAURASTUA.

Miksi odotat? Tai ehkä tärkeämpi kysymys on: MITÄ odotat?

Jos kryptovaluutat kiinnostavat niin hyppää mukaan junaan, jonka määränpäänä on vauras ja vapaa elämä!

97 €

Voit maksaa valmennuksen myös osissa Collectorin tai Jouston osamaksulla.