Vauras Elämä Lifetime

Vauras Elämä Lifetime -jäsenyys ja sen sisältämä valmennuskokonaisuus ovat avain vapaaseen elämään, jossa raha ei ole enää este. Se tarjoaa useita polkuja ja selkeitä askeleita vaurastumiseen.

Haluatko oppia eri omaisuuslajeihin sijoittamisesta ja varmistaa parhaan tuoton rahoillesi ja ajallesi?

Vauras Elämä Lifetime -jäsenenä pääset mukaan valmennusalustalle sekä kannustavaan ryhmään, joka tukee vaurastumistasi ja tekee aktiivisesti asioita sen eteen. Opit tehokkaita ja testattuja tapoja kasvattaa varallisuuttasi ja tienata myös silloin, kun nukut!

Voit olla aloittelija tai jo edistyneempi sijoittaja. Kattavat materiaalit ja yhteisömme takaavat, että jäsenyys sopii kaikentasoisille vauraudesta ja henkilökohtaisen varallisuuden kartuttamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Tämä on kattavin kokonaisuutemme asiakkaille, jotka ovat sitoutuneet ja todella haluavat vaurastua!

Löydät Lifetime-valmennusalustalta jo yli 50 h edestä koulutusmateriaalia ja lisäksi tarjoamme Lifetime -jäsenille kuukausittaisissa livewebinaareissa aina uusinta ja ajankohtaisinta tietoa vaurastumiseen liittyen.

Jäsenenä saat pääsyn mm. seuraaviin valmennusvideoihin:

Vauras elämä Lifetime on siis yhteisö ja koulutusalusta, jossa autamme sinua löytämään sinulle luontaisimmat ja tuottavimmat tavat vaurastua. Tarjoamme tienviitat ja käytännönläheisen tuen matkallasi taloudelliseen vapauteen.

Olen kiinnostunut!

Kertokaa tarkemmin, mitä Lifetime -valmennuskokonaisuus sisältää!

LIVE-valmennuksia

Pääset kerran kuukaudessa pidettävään LIVE-valmennukseen, jossa käsittelemme ajankohtaisia teemoja vaurastumiseen liittyen.

(arvo 1188 €)

Jatkuvasti kasvava valmennuspankki

Saat pääsyn valmennuspankkiin, joka sisältää jo yli 50 tunnin edestä valmennusta eri omaisuuslajeihin liittyen.

(arvo yli 697 €)

Yhteisön tuki ja kannustus

Pääset positiiviseen yhteisöön, jonka jäsenet haluavat vaurastua ja auttaa sinuakin vaurastumaan.

(arvo ∞)

Vauras Elämä -verkkokurssi

Pääset mukaan uudelle verkkokurssille, jossa opit sijoittamista eri omaisuuslajeihin. Kurssi julkaistaan kevään 2022 aikana.

(arvo 197 €)

Opi tekemään nettibisnestä -valmennus

Saat Opi tekemään nettibisnestä -verkkovalmennuksen, jossa opit 5 eri tapaa tehdä sivutoimista lisätuloa netissä.

(arvo 99 €)

Rahatreeni -verkkokurssi

Saat pääsyn myös Rahatreeni -verkkovalmennukseen, jos et ole vielä ehtinyt käydä sitä. Se luo vahvan perustan vaurastumiselle.

(arvo 49 €)

Sijoittajan työkalut -verkkovalmennus

Opit hyödyntämään parhaita työkaluja, joita monet sijoittajat käyttävät. Niiden avulla saat pienennettyä sijoittamisen kuluja ja sijoitat tuottavammin.

(arvo 99 €)

Vauras Elämä -työkirja

Vauras Elämä VIP-jäsenenä saat myös Vauras Elämä -työkirjan suoraan kotiin lähetettyinä. Työkirja julkaistaan kevään 2022 aikana.

(arvo 49 €)

Opit tuntemaan kryptovaluuttoja

Tutustu eri kryptovaluuttoihin esittelyvideoidemme kautta. Tällä hetkellä valmennuspankissa jo yli 25 kryptovaluutan esittelyt.

(arvo 200 €)

Jäsenille tarkoitettu Facebook -ryhmä

Kannustava yhteisö on erittäin tärkeä tuki matkallasi! Jaa tietoa, kysy kysymyksiä ja opi muilta Lifetime-jäseniltä sekä tiimiltämme.

(arvo yli 700 €)

Alennuksia talousaiheisista tuotteista & jäsenetuja

Saat alennuksia useista talouteen liittyvistä tuotteista useiden satojen eurojen arvosta.

(arvo yli 100 €)

Pysy ajan tasalla uusista mahdollisuuksista

Kuukausittaiset webinaarit ja päivittyvä sisältö takaavat, että pysyt ajan tasalla uusista vaurastumisen mahdollisuuksista.

(arvo ∞)

Koko valmennuskokonaisuuden arvo on:

yli 3378 €

Vauras Elämä VIP-jäsenyydessä ei ole määräaikaa, vaan se on sinulla käytössä jatkuvasti. Sinulla on siis pääsy näihin kaikkiin valmennuksiin ja etuihin sekä kaikkiin aiempiin VIP-valmennuksiin jatkuvasti ilman mitään aikarajoitusta.

Asiakkaiden palautteita VIP-jäsenyydestä

Hei Sanna ja tiimi! Ostin valmennuspankin jäsenyyden kesäkuussa 2020. Se on todella laaja ja helposti ymmärrettävässä muodossa oleva. Sopii myös ihan aloittelijalle. Puolessa vuodessa on elämässäni jo tapahtunut paljon ja matkani on vasta alussa! Tästä aukesi minulle ihan kokonaan uusi maailma! Iso kiitos koko tiimille!

Johanna

Olette kyllä ansainneet hyvän palautteen! Olen ostanut lukuisia maksullisia valmennuksia näihin teemoihin liittyen ja tämä on ehdottomasti paras laajuudeltaan, toimivuudeltaan, henkilökohtaisuudeltaan ja asiantuntevuudeltaan. Siihen nähden hinta on hullun edullinen. Vieläpä miehesi nettibisnessisällöt tässä päälle. Wau.

Satu

Olin jo ennen tämän jäsenyyden hankkimista ollut kiinnostunut sijoittamisesta. Sijoitustoimintani oli kuitenkin ollut päämäärätöntä kuukausisijoittamista rahastoihin ja satunnaisia osakeostoja. Suunnitelmallisuus puuttui täysin. Lifetime-jäsenyyden ja valmennusten avulla opin kiinnittämään itselleni selkeät tavoitteet ja löysin uusia keinoja niiden tavoitteluun. Opin myös itse arvioimaan ja analysoimaan sijoituskohteita ja niihin liittyviä riskejä. Nyt olenkin laajentanut toimintaani kryptovaluuttoihin ja pistinpä pystyyn myös oman yritystoiminnan päivätyöni oheen. Lisäksi neuvottelen parhaillaan ensimmäisen sijoitusasunnon hankinnasta. Noin puolessa vuodessa elämäni siis mullistui täysin. 🙂

Valmennuspankki avasi minulle täysin uusia ulottuvuuksia, joista en aiemmin ollut osannut haaveillakaan! Suosittelen lämpimästi paitsi tietysti aihetta lainkaan ennestään tuntemattomille, myös sellaisille, jotka kaipaavat itselleen uusia päämääriä ja tavoitteita vaurastumisen suhteen. Saat kattavan paketin ja selkeät ohjeet, miten edetä eri sijoituslajien suhteen! Kiitos Sanna ja tiimi!

Elina S.

Lifetime -jäsenyyspaketit

Lifetime

Vauras Elämä Lifetime -jäsenyys
147 € (norm. 199 €)
 • Kuukausivalmennukset
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslaheihin liittyen)
 • Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssi
 • Pääsy suljettuun Facebook -ryhmään
 • Vauras Elämä -verkkokurssi (TULOSSA)
 • Rahatreeni -verkkokurssi
 • Vauras Elämä työkirja (TULOSSA)
 • Alennuksia useista talouteen liittyvistä tuotteista yli 100 eurolla
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
TARJOUS

Lifetime + krypto

Vauras Elämä Lifetime + kryptovaluuttojen perusteet -valmennus
197 € (norm. 298 €)
 • Kuukausivalmennukset
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslajeihin liittyen)
 • +Kryptovaluuttojen perusteet -verkkovalmennus (arvo 99 €)
 • Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssi
 • Pääsy suljettuun Facebook -ryhmään
 • Vauras Elämä -verkkokurssi (TULOSSA)
 • Rahatreeni -verkkokurssi
 • Vauras Elämä työkirja (TULOSSA)
 • Alennuksia useista talouteen liittyvistä tuotteista yli 100 eurolla
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
Suosituin

Huom! Otathan huomioon, että tämä ei ole sijoitusneuvontaa. Kannat aina itse vastuun mahdollisista sijoituksistasi!

Lisää palautetta VIP-jäsenyydestä

Oon oppinu älyttömän paljon sijoittamisesta ja vaurastumisesta. Näin sitä oppii askel kerrallaan ja oon super tyytyväinen, että oon päässyt alkuun tässä elämää mullistavassa aiheessa! Voisin sanoa, että ihan hyvässä vauhdissakin jo oon omaan tilanteeseeni nähden. Kiitos sulle Sanna ja koko tiimi, opetatte TODELLA arvokasta tietoa muille!

Johanna S.
Vauras Elämä VIP kokemuksia

Olen erittäin kiitollinen valmennuksistanne. Ne ovat avanneet ihan uuden ja niin mielenkiintoisen maailman sekä tuoneet turvaa tulevaisuutta ajatellen. Jo pienessä ajassa muutokset ovat olleet suuria ja merkittäviä oman mielen mutta myös konkreettisten tekojen näkökulmasta. Olette niin inspiroivia ja mullistatte tavallisten ihmisten elämää suuresti!

Leenu N.
Vauras Elämä VIP kokemuksia

Tutustu valmentajiin

Sanna Kinanen

Sanna Kinanen toteuttaa elämäntyötään valmentamalla muita kohti taloudellista vapautta. Sanna on perustanut useita yrityksiä, joista hän on myös myynyt kolme eteenpäin. Sannalla on tälläkin hetkellä kaksi liiketoimintaa ja tämän lisäksi hän sijoittaa jokaiseen omaisuuslajiin, kehittäen jatkuvasti osaamistaan. Sanna on täällä näyttämässä, että mikä tahansa on kenelle tahansa mahdollista!

Sannan vahvuuksia valmentajana ovat erityisesti useat eri omaisuuslajit, sijoittamisen mindset ja strategiat, sijoituskohteiden analysointi sekä yrittäjyys. Hänen vahvuutenaan on kyky yksinkertaistaa ja tehdä asioista käytännönläheisiä.

ville-kinanen

Ville Kinanen

Aloitin nettibisnesurani vuonna 2008 perustamalla oman mainostoimiston täysin ilman alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Olen täysin itseoppinut näissä nettiasioissa ja jostain syystä kipinä syttyi ja päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni.

Vuosi sen jälkeen olin jo perustamassa toista yritystäni – iPhone tarvikkeiden verkkokauppaa, joka oli yksi parhaista oppikouluista nettibisnekseen. Tämän bisneksen olen myynyt eteenpäin ja sen jälkeen olen perustanut yli 10 verkkokauppaa, oman digimarkkinointitoimiston (Hakukonekeisari Oy) ja useita eri nettisivuja. 

Villen vahvuuksia valmentajana ovat erityisesti sijoittajan työkalut ja alustat, nettibisnes sekä sijoituskohteiden analysointi. Hänen vahvuutenaan on tehdä monimutkaisistakin kokonaisuuksista helposti ymmärrettäviä.

Kysymyksiä & vastauksia

Livevalmennukset järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä. Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, pääset katsomaan valmennukset tallenteina valmennusalustallamme.

Tärkeintä on halu vaurastua ja tehdä pitkäjänteisesti töitä sen eteen. Livevalmennukset järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa käydään myös keskustelua näihin teemoihin liittyen. Ryhmään päästäksesi tarvitset kuvallisen Facebook-profiilin omalla nimelläsi. Kaikki materiaalit löytyvät myös valmennuspankista, eli voit hyötyä niistä myös ilman Facebook-profiilia.

Sinulle, joka haluat vaurastua ja olet valmis oppimaan ja tekemään asioita sen eteen parhaita ja toimivimpia strategioita ja menetelmiä hyödyntäen. Sinulle joka haluat kannustavaa tukea vaurastumisen matkallesi.

Sisällöt löytyvät valmennuspankista nettisivujemme jäsenalueelta. Lisäksi sisältöön liittyvää keskustelua käydään jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä. Saat näihin pääsyn heti ostettuasi jäsenyyden.

Olemme halunneet tehdä yhteisöstä ja valmennuspankista todella kattavan, mutta haluamme pitää hinnan matalana.

Kaikki tämä kuuluu Lifetime-jäsenyyteen:

 • Valmennuspankki, joka sisältää jo yli 50 tunnin edestä valmennuksia eri omaisuuslajeihin liittyen
 • Kuukausittaiset Q&A – webinaarit
 • Aktiivinen yhteisö, jossa muutkin haluavat vaurastua
 • Alennukset muista tuotteistamme
 • Ryhmässä olevat tuki- ja apuvideot
 • Tieto parhaista sijoitusasunnoista
 • Alennukset sijoitustuotteista
 • Erikoishaastattelut
 • Yllätyspalkinnot

Nimensä mukaisesti Lifetime -jäsenyydessä ei ole määräaikaa, vaan se on  käytössäsi jatkuvasti.

Kaksi suosittua jäsenyyspakettia!

Edullisempi Lifetime -jäsenyys sisältää kattavasti tietoa eri omaisuuslajeista ja niihin sijoittamisesta. Valmennuspankissa pääset tutustumaan myös erilaisiin kryptovaluuttoihin: miksi ne ovat olemassa ja mihin niiden tulevaisuuden potentiaali perustuu.

Lifetime + krypto -jäsenyys on sinulle, joka olet jo aloitteleva kryptosijoittaja tai kiinnostunut kryptovaluuttoihin sijoittamisesta. Kyptovaluuttojen perusteet -valmennus tarjoaa selkokielistä ymmärrystä siitä, missä ja miten kryptovaluuttoihin voi sijoittaa tunnetuilla alustoilla ja mitä kannattaa huomioida, kun aloitat sijoittamisen.

Kryptovaluuttojen perusteet -valmennuksessa opit muutaman yksinkertaisen strategian, joilla pääset pienelläkin budjetilla alkuun kryptosijoittamisessa. Opit myös tärkeimmät termit ja työkalut, jotka jokaisen kryptosijoittajan on tärkeä tietää. Lifetime-jäsenyys ja kryptovaluuttojen perusteet tukevat toisiaan erinomaisesti. Tartu siis suosittuun pakettitarjoukseen, niin saat molemmat:

Valitse sopivin:

Lifetime

Vauras Elämä Lifetime -jäsenyys
147 € (norm. 199 €)
 • Kuukausivalmennukset
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslaheihin liittyen)
 • Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssi
 • Pääsy suljettuun Facebook -ryhmään
 • Vauras Elämä -verkkokurssi (TULOSSA)
 • Rahatreeni -verkkokurssi
 • Vauras Elämä työkirja (TULOSSA)
 • Alennuksia useista talouteen liittyvistä tuotteista yli 100 eurolla
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
TARJOUS

Lifetime + krypto

Vauras Elämä Lifetime + kryptovaluuttojen perusteet -valmennus
197 € (norm. 298 €)
 • Kuukausivalmennukset
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslajeihin liittyen)
 • +Kryptovaluuttojen perusteet -verkkovalmennus (arvo 99 €)
 • Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssi
 • Pääsy suljettuun Facebook -ryhmään
 • Vauras Elämä -verkkokurssi (TULOSSA)
 • Rahatreeni -verkkokurssi
 • Vauras Elämä työkirja (TULOSSA)
 • Alennuksia useista talouteen liittyvistä tuotteista yli 100 eurolla
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)

Huom! Otathan huomioon, että tämä ei ole sijoitusneuvontaa. Kannat aina itse vastuun mahdollisista sijoituksistasi!

Jäikö joku mietityttämään?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, sopiiko tämä sinulle: [email protected]