DEGIRO tilin avaaminen

Vauras elämä suosittelee DEGIROa kaupankäyntialustaksi. Käytämme itse tätä kaupankäyntialustaa ja ajattelimme, että sinullekin saattaisi olla hyötyä tästä.

Mielestämme DEGIRO on yksi parhaista kaupankäyntialustoista Euroopassa.

Miksi DEGIRO?

  1. Paljon valinnanvaraa. DEGIRO:n kautta voit sijoittaa yli 50 pörssiin, 30 eri maassa.
  2. Matalat kaupankäyntikulut. DEGIROn mukaan heidän kustannukset ovat jopa 72 % edullisemmat kuin muilla kaupankäyntialustoilla (https://www.degiro.fi/hinnat/compare-brokers).
  3. Sijoita ilman kaupankäyntikuluja. DEGIRO tarjoaa myös 200 ETF:n valikoiman, joihin voit sijoittaa ilman kaupankäyntikuluja. Katso tarkemmat tiedot ja ehdot täältä.
  4. Viranomaisten hyväksymä toimija. DEGIRO toimii Alankomaiden rahoitusmarkkinoiden viranomaisen (AFM) ja Alankomaiden keskuspankin (DNB) lakisääteisen valvonnan alaisena. DEGIROlle on myönnetty toimilupa sijoituspalveluyrityksenä, Alankomaiden rahoitusvalvontaa koskevan lain 2:96 artiklan mukaisesti.
  5. Selkeä ja helppo käyttää. Meidän mielestä sijoittaminen ja kaupan käynti on todella helppoa ja vaivatonta DEGIRO:n alustalla ja kaikki tarvittavat ominaisuudet löytyvät helposti ja niitä on selkeä käyttää. 

Siirry avaamaan maksuton tili tästä:

Sijoittamiseen liittyy tappion riski.

tai klikkaamalla tätä linkkiä:
https://www.degiro.fi/

Liity meidän kauttamme, niin saat bonuksen

Mikäli liityt meidän kauttamme Degiron alustalle, käyttämällä meidän linkkiämme, niin saat silloin meiltä ohjeet, jossa näytämme sinulle askel askeleelta miten käytät Degiroa ostoihin ja .

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville