Rahatreeni™

Tiesitkö, että voit saada raha-asiasi parempaan kuntoon jo yhdessä kuukaudessa?

Vaurastuminen ei ole kiinni suurista tuloista, vaan siitä miten rahaa käyttää.

Opi tärkeimmät vaurastumisen salaisuudet, jotka rikkaat ihmiset ovat tienneet jo pitkään!

Oli tilanteesi mikä tahansa, hyödyt niistä varmasti.

Kuulostaako jokin näistä tutulta:

JOS TUNNISTAT ITSESI TÄSTÄ JA HALUAT TILANTEESEEN MUUTOSTA, RAHATREENI ON SINUA VARTEN!

ERITYISESTI HYÖDYT RAHATREENISTÄ SEURAAVISSA ELÄMÄNTILANTEISSA:

Kohtuulliset tulot, mutta niistä huolimatta ei kerry vaurautta

Sinulla on keskimääräistä paremmat tulot, mutta mitään ei tunnu jäävän käteen tai vaurautta ei kerry tulevaisuuteen.

Pienet tulot, mutta haluat kerryttää vaurautta

Olet pienituloinen, mutta haluaisit voida luoda vauraamman tulevaisuuden. Ensimmäinen askel on tietää, että se on mahdollista!

Haluat ymmärtää ja hallita raha-asioitasi paremmin

Haluat saada hallinnan tunnetta talousasioihin ja oppia, miten saat rahasi tekemään työtä ja kerryttämään vaurautta puolestasi.

Rahatreeni auttaa ymmärtämään miten kerrytät vaurautta ilman, että nykyisen elämänlaatusi tarvitsee kärsiä.

Päinvastoin, saatat jopa nauttia elämästä enemmän, kun alat ymmärtää rahaa ja käyttää sitä tavalla, joka heijastuu positiivisesti sekä nykyhetkeen että tulevaisuuteen!

Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Tässä heidän kokemuksiaan:

Muutama tonni ja lainat lyhennetty
Oppeja koko rahan edestä

Rahatreeni™ on 30 päivän intensiivinen oman talouden ja vaurastumisen aloittamisen tehovalmennus.

Jos haluat kokea treenin, jota et löydä mistään muualta ja joka vie sinut kohti unelmiesi taloudellista tilannetta, olet oikeassa paikassa. Rahatreeni on 30 päivää kestävä intensiivinen valmennus, joka tähtää kestävään ja merkittävään muutokseen taloudellisessa tilanteessasi.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle talousvalmentaja Sanna Kinasen henkilökohtaisesti rakentaman valmennusmenetelmän, jonka avulla voit aloittaa matkasi kohti taloudellista vapautta!

Valmennuksen keskiössä ovat tulokset, tulokset ja vielä kerran tulokset!

Sanna panostaa siihen, että opit menevät heti käytäntöön omassa elämässäsi. Tulokset eivät nimittäin synny pelkästään videoita katsomalla. Mikäli noudatat kurssin ohjeita niin lupaamme, että taloudellinen tilanteesi paranee jo 30 päivässä.

Tulokset saattavat jopa ylittää odotuksesi! Vai miltä kuulostavat asiakkaidemme palautteet, joista yksi käänsi tämän 27 euron rahatreenin opit 2000 euroksi? Toinen asiakkaamme kertoo tehneensä 6000 euroa Rahatreeniin ansioista! Tässä vain muutama palaute – Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 ihmistä ja tulokset ovat upeita! Katso lisää palautteita alta.

Rahatreenin™ jälkeen taloudellinen tilanteesi paranee nykyisestä – kun noudatat kurssin ohjeita, taloudellisen tilanteesi ei enää tarvitse olla stressin aiheuttaja.

Tule mukaan tähän huikean edulliseen hintaan:

27 € (norm. 99 €)

Kurssilaisten mielipiteitä Rahatreenistä:

Olin niin innoissani että opetin miehellenikin ja hänkin halusi heti avata oman rahastotilin ja lukea sijoitusasunnoista. En malta odottaa mitä kaikkea muuta tässä vielä oppiikaan 😀 pikkuhiljaa kohti parempaa ja pois kädestä suuhun elämisestä! Oon niin innoissani ja nyt jo monta lamppua on syttynyt päässä! Todella hyvä ja motivoiva kurssi, kiitos!! Tää tulee muuttamaan mun elämän. <3

Edelleen rahatreeni hieman kesken, mutta on ollut kyllä niiiiin paljon enemmän kuin panostettu rahamäärä. 🙂 Tavoite oli saada myös hieman tota pessimisti puolisoakin ajattelemaan asioita toisin. Ainainen rahattomuuden murehtiminen on ehkä pienesti muuttunut. Eilen laittoi töistä viestiä, että oli huomannut tilinauhojen perusteella maksamattomia pekkastunteja, joten saa kuin yllärinä n. 300e siitä 🙂
-Minna
Olen kuunnellut 6 jaksoa tähän mennessä. On hirveän hyviä tehtäviä ja varsinkin kun niihin vastaa kirjallisesti.
-Mia
Kiitos myös kurssistasi, se on erittäin hyvä. Edistystä on tapahtunut, erityisesti se, että raha-asiat eivät ahdista. Tiedän, että tilanteessani on haasteita, mutta tiedän myös, että hyvä tästä tulee. Pienet askeleet ovat olleet helpotus.
-Eveliina K.
Käyn parhaillaan sinun kuukauden rahatreeniä. Kiitos jo tähän astisesta rahatreenistä, joka on ollut erittäin mielenkiintoinen ja innostava!
-Päivi

Tapaa valmentajasi

Sanna Kinanen

Ehkä tunnetkin Sannan jo esimerkiksi Nelosen tv-sarjasta Rikkaat ja Rahattomat? 

Ollessaan pienipalkkaisessa työssä hän päätti, että vaurastumisen on oltava mahdollista hänellekin. Niinpä hän loi viidessä vuodessa itselleen taloudellisen vapauden ja mahdollisuuden matkustaa, asua ulkomailla ja tehdä töitä paikka-ja aikariippumattomasti.

Lähtötilanteena Sannalla (Kinanen) oli siis tosiaan pienet tulot, joista ei jäänyt kulujen jälkeen mitään käteen. Hän kuitenkin tapasi muutaman tärkeän henkilön, jotka herättivät hänessä uskon siihen, että vaurastuminen on mahdollista kaikille lähtökohdista riippumatta. Kunhan tietää mitä tekee.

Sanna on rohkeasti oppinut ja kasvattanut varallisuutta yritysten ja erehdystenkin kautta. Kaiken kokemansa ja oppimansa pohjalta hän on kehittänyt oikeasti toimivan menetelmän, jolla myös asiakkaamme ovat saaneet hämmästyttäviä tuloksia monenlaisista, joskus todella vaikeistakin lähtökohdista käsin.

Sannan ja Rahatreenin opeilla sinäkin voit luoda stressittömän ja innostavan suhteen rahaan ja saavuttaa taloudellisen vapauden. Ehkä jopa häntä nopeammin? 

Sanna Kinanen

Mitä Rahatreeni™ sisältää?

RAHATREENI™ on tehovalmennus oman talouden haltuun ottamiseen!

Tämän edullisen kokonaisuuden avulla saat pysyvästi parempia tuloksia, mikäli noudatat yksinkertaisia ohjeitamme, joita jo yli 5000 ihmistä on noudattanut!

Investoi itseesi - se on luultavasti ainoa asia, mikä voi tuoda sinulle enemmän rahaa

Kuka tahansa meistä ymmärtää, että esimerkiksi salilla treenaaminen tai muu aktiivinen liikunta auttaa meitä pudottamaan painoa ja saamaan sellaisen vartalon, jonka haluamme saada. Liikunta yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon tuo tuloksia vielä nopeammin.

Eikö silloin ole myös järkeenkäypää, että kun treenaamme rahan kanssa ja noudatamme ohjeita, voimme saavuttaa upeita tuloksia myös omassa taloudessamme!

Raha ja oma talous eivät periaatteessa eroa salilla treenaamisesta mitenkään! Välineet ja lopputavoitteet vain ovat erilaiset. Salilla haluamme ehkä muokata vartaloamme, joten teemme tiettyjä harjoitteita sen eteen. Oman taloutemme kanssa taas haluamme mitä luultavimmin saada lisää rahaa, joten silloin täytyy yksinkertaisesti vain tehdä tiettyjä asioita sen eteen.

Sen takia haluan kysyä sinulta: jos tietäisit 100 % varmasti, että tämän valmennuksen avulla saat tuloksia, olisiko se sen arvoista? Olisiko se 27 euron investoinnin arvoista?

Uskon, että sinulla on paljon voitettavaa mutta hyvin vähän hävittävää.

Älä siis aikaile – tule mukaan tähän lähes ilmaiseen valmennukseen, joka voi mullistaa sinunkin taloutesi!

Vaurastumisen uusi aikakausi on täällä. Oletko sinä mukana?

27 € (norm. 99 €)

Lue alta kurssilaisten kokemuksia siitä, miten Rahatreeni™ on vaikuttanut heidän elämäänsä.

Löysin rahatreenisi lokakuun alussa ja ajattelin, että eipä tästä mitään haittaa ole. Olenkin saanut koulutuksesta paljon uusia näkökulmia ja se on hieman muovannut myös ajatuksiani eri suuntaan. Toissapäivänä ajattelin, että ihanaa, tulee hyvä tili, nyt voin budjetoida kaiken ohjeidesi mukaan, kunnes eilen laskupinoa katsoessani huokasin, että taas tili tuli, tili meni. Sain jopa hetkellisen kiukunpuuskan laskujani kohtaan. MUTTA, koska olen tehnyt näitä tehtäviäsi, niin käänsin tämänkin positiiviseksi ja yritin ajatella niin, että näiden ansiosta meillä on ehjä auto alla, olen saanut käydä suihkussa silloin kun haluan, lapseni on oppinut soittamaan pianoa hienosti jne.. Eli siis tässä kuussa ylimääräisiä laskuja ovat olleet juuri nuo auton huolto, vesilasku, sekä lapsen harrastusmaksu. Kiitos valmennuksestasi. Toivottavasti minäkin joskus saavutan tuon taloudellisen tilanteen, että minun ei tarvitse joka penniä aina laskea. Ainakin yritys on kova siihen suuntaan!
-Kaisa
Moikka, mun on ihan pakko vielä antaa palautetta tosta 30 päivän rahatreenistä. Mun mielestä se oli mielenkiintoinen ja siinä pääsi tutkimaan itseään tosi syvältä. Toki se vaatii sitä, että itse haluaa tehdä niin. Mä olin ihan varma, että jätän sen kesken (niin kun aina kaiken muunkin, koska oon kärsimätön) tai ainakin unohdan kaiken päivän päästä kurssista. Mulla tuli yksi notkahdusvaihe eli parin päivän tauko kurssin aikana, mutta mä palasin takaisin. Se ei tullut mitenkään itsestään vaan mun piti päättää ja toimia -> opetus nro 1, jonka takia mä oon kärsimätön = kun mulla menee alkuhuuma ohi, niin mulla loppuu motivaatio eikä se tule mistään itsestään takaisin. Mun pitää itse vaan päättää jatkaa ja jatkaa. Sieltä se motivaatio ja ilo tehdä taas tulee kyllä. Mä myös päätin, että mä en lopeta kurssin jälkeen. Mä kävin kurssia uudelleen läpi, luin mitä olin kirjoittanut ja mietin miten oon 30 päivässä muuttunut. Mä jatkoin kirjoittelemista ja asetin tavoitteita. Mulla on jokaiselle kuukaudelle tavoitteet, jotka mä arvioin tiettynä päivänä. Mulla on post-it lappuja ympäri kotia muistuttamassa mua, että mulla on tavoitteita ja päämääriä. Lisäksi mä seuraan mun kulutusta sellasella appilla. Mä en enää sulje mun silmiä siltä, että mihin mun rahat menee oikeesti. Laskujen seurantaan mulla on excelit vuodesta 2010 asti, mutta en ikinä ole seurannut sitä muuta kulutusta ja sen takia mulla on aika paljon luottokorttivelkaa. Mutta siis parasta ikinä on se, että mä oon ekaa kertaa ikinä lyhentänyt mun luottokorttia niin, että en käyttänyt niitä. Mä jätin sen kortin kotiin ja mua ei ahdistanut se, että mun kortti on kotona. Mulle ei tullut kuukauden aikana kertaakaan mieleen, että mulla on siellä rahaa ja voisin ostaa sillä jotain. Mulla oli turvallinen tunne, koska mulla oli sitä rahaa, jos tulee hätä ja pitää päästä lapsen kanssa lääkäriin, mutta mulle ei tullut mieleenkään, että ostaisin niillä rahoilla jotain. Ja aika samalla viivalla on se, että mulla on kuukauden aikana tullut erilaisia asioita mieleen, että pitää ostaa sitä ja tätä. Tai ois kiva, jos ois sitä ja tätä. Mä en ostanut niistä mitään, koska mulla ei ollut niihin sillä hetkellä rahaa. Tänään mä kävin ikeassa enkä mä ostanut mitään vähän kivaa enkä mä edes halunnut ostaa. Mä olen haaveillut yhdestä nojatuolista ja kun mä katselin sitä, niin siitä mulle tuli sellanen tunne, että ton mä ihan oikeasti haluan ja mä saan sen, mutta en luottokortilla. Mä en enää halua mitään tavaroita ja shoppailun sijasta mä tuun onnelliseksi kun saan katsoa mun exceliä, jossa mun velat vähenee ja varallisuus kasvaa. Mä tienaan keskimääräistä merkittävästi enemmän ja mä aina mietin, että miksi mä en koskaan saa nauttia siitä. Mä ostan tilpehööriä ja “halpoja pikkujuttuja”, mutta mä en ole 2 vuoteen saanut ostettua muutaman satasen nojatuolia. Ja nyt mä ymmärrän hyvin, että miksi. Ja nyt se muuttuu ja on jo muuttunut 🙂 Ja vielä tähän loppuun sellanen hauska juttu, että ollaan paljon nyt sitten puhuttu mun 7-vuotiaan tyttären kanssa rahasta. Ja hän halusi sellaisen pienen repun ja sovittiin, että hän saa x euroa kotitöistä ja tehtiin oikein säästösuunnitelma, että paljon siihen tarvitaan rahaa. No me oltiin viikonloppuna ulkomailla ja siellä oli sellainen pieni reppu, mutta se oli kalliimpi kuin se alkuperäinen. Mä sitten sanoin, että lainaan hänelle ne rahat, jos hän ihan oikeasti haluaa juuri sen repun, koska niitä ei saa Suomesta. No hänelle se sopi oikein hyvin. Tultiin kotiin ja tehtiin laskelmia ja kaikki kerätyt rahat piti luovuttaa mulle ja “ilmaista” kotityötä luvassa mulle loppuvuoden. Mun tytär meni vähän vaikeaksi ja se oli jo mennyt nukkumaan kun se tuli mun luo ja näytti jotenkin surulliselta. No sitä harmitti olla velkaa mulle. Sitten me puhuttiin siitä ja sanoin, että nyt se tietää miltä tuntuu olla velkaa, mutta se sai vastineeksi sen repun. Kun me oltiin käyty tää läpi niin lopuksi se sanoi “ens kerralla mä en halua ostaa tälleen vaan säästää ne rahat”. Ja toi on se lause, jonka mä haluan muistaa ens kerralla, kun mä himoitsen jotain eikä mulla ole siihen niitä rahoja. Kiitos, että sä oot tehnyt ton rahatreenin ja mä toivon sydämestäni, että kaikki muutkin ihmiset, jotka painii näiden asioiden kanssa, niin että niillekin tulisi rauha ja vapaus raha-asioissa. Se tunne, että hallitsee rahaa eikä raha sua. Kiitos.
-Pirita
Moi! Aloitin juuri kuukauden rahatreenin ja olen ihan super innoissani ensinnäkin omasta päätöksestäni ja toiseksi huipulta kuulostavasta valmennuksesta ja valmentajasta! Stressaan helposti juuri raha-asioista. Olen 35-vuotias yksin asuva lastentarhanopettaja Pirkanmaan seudulta ja kipuilen herkästi huojuvan talouteni kanssa. Pienet palkkatulot eivät riitä äkillisten menojen kattamiseen, ja huoli normaaliin elämään kuuluvien kulujen kattamisesta on usein pinnalla. Päätin, että nyt se stressi saa riittää. Tajusin, että tarvitsen tietoa ja taitoa, miten muuttaa tilannetta paremmaksi ja monen mutkan kautta päädyin sivuillesi. Tarinasi kuulosti kannustavalta ja se mitä ajattelet rahasta ja siihen liittyvistä asioista vakuuttivat minut kaikessa suoruudessaan. Tunsin heti, että nyt on tyyppi, joka puhuu oikeista asioista rahaan ja talouteen liittyen. Moni ajatus tuntui heti kotoisalta ja ymmärrettävältä. Odotan mielenkiinnolla miten kurssi muuttaa suhtautumistani ja taitojani suhteessa rahaan ja talouden järkevään hoitamiseen, sillä haluan muutosta. Huippua, että on nyt kuukauden ajaksi valmentaja, joka kannustaa ja pelkän videon kautta tuntuu toivovan juuri minun onnistuvan! Kiitos jo tässä vaiheessa!
-Henna
Moi Sanna ! Näin vuoden viimesenä päivänä aattelin, että kirjotan sulle, on se pitänyt tehdä mutta on vähän pelottanut kun tuntuu että nämä kaikki tämmöset on askeleita eteenpäin ja konkretisoi juttuja. Kuuntelin rahatreenin ja tein tehtävät, jonka jälkeen kuuntelin koko treenin uudestaan ja mietin tehtäviä uudestaan. Olen tehnyt oman talouden seurantaa, oivaltanut sieltä tarpeita muutokseen, olen pystynyt laittamaan joka kuukausi ohjeiden mukaan säästöön, koulutukseen ja sijoituksiin tuloihini nähden aika ison summan rahaa. Avasin jopa Nordnettiin tilin ja rupesin laittamaan pariin rahastoon pieniä summia kerrallaan. Olen opiskellut rahasta ja sijottamisesta, joka viikko jotakin, joskus enemmän joskus vähemmän. Tuntuu kuin olisi jotenkin vauraampi vaikka rahaa ei ole yhtään sen enempää käytössä kun aiemminkaan ? sain jopa miesystävän innostumaan aiheesta, hänkin on ruennut ottamaan talouttaan haltuun ja aloitti sijoittamisen. Nää on isoja asioita mulle ja nyt kun kirjotin ne niin tuli jotenkin enemmän todeksi itsellekin nuo asiat. Yksi isoin askel minkä päätin nyt tehdä on se, että en enää ensi vuonna hae toimeentulotukea. Sen tuen takia olen kokoajan joutunut sanomaan rahalle ei, ja sitä en enää halua tehdä, haluan keksiä jotain muuta. Mulla on tässä jonkun aikaa ollut mahdollista saada pientä lisätuloa mutta en tukien takia ole ottanut niitä vastaan vaan olen tehnyt ilmaiseksi. Haluan nyt ottaa vastuun omasta taloudesta ja omasta elämästä, se vaan tosiaan vähän pelottaa lähteä ottamaan askeleita siihen suuntaan koska olin niin tuudittautunut kohtalooni ja oikeasti luulin ettei mikään muu ole mahdollista. Joten haluan oikeasti kiittää Sanna sua tästä treenistä, sijoitettu summa lähti muuttamaan mun elämää aika tavalla, vaikea uskoa että on mennyt näin vähän aikaa näin isossa muutoksessa. Elokuussa lääkäri totesi mut aivovammani takia kyvyttömäksi mihinkään, että voisin pikkusen jotain kokeilla kun oma halu oli niin kova mutta sanottiin että ei tällä oireistolla opiskella eikä töissä käydä kun ei vuosien varrella ole paranemista tapahtunut. Se tieto ja ajatus masensi paljon ja hautasin kaikki haaveet mitä mulla elämän suhteen on ollut. Nyt joulukuussa olen kaivellut niitä unelmia takaisin ja uskaltanut taas ajatella tulevaa ja huomannut että pystyn moniin asioihin vaikkakin vähemmässä määrin kun muut ihmiset. Mun vaan täytyy laittaa asioita tärkeysjärjestykseen ja oikeasti miettiä mihin näitä käytössä olevia kykyjäni käytän. Itken kun kirjotan tätä koska oon oikeasti niin helpottunut ja kiitollinen ja toiveikas tulevaisuuden suhteen❤ Lähden vuoteen 2019 ihan uusilla ajatuksilla ja eilen illalla mietin että haluan jättää sen käsijarrun mikä päällä olen elänyt, tänne vuoteen enkä ottaa mukanani ensi vuoteen.
-Saara

Kysymyksiä & vastauksia

Lupaamme valmennukselle vähintään 1 vuoden voimassaoloajan. Voit siis rauhassa katsoa valmennuksen uudestaan ja uudestaan. Tällä hetkellä voimassaoloaika on ollut yli vuoden – sillä emme ole halunneet rajoittaa voimassaoloaikaa.

Kyllä voit. Voit katsoa Rahatreeniä sieltä missä olet, siihen aikaan, kun sinulle sopii parhaiten. Monet Rahatreenin käyneet kertovat, että he kuuntelevat Rahatreeniä myös lenkillä.

Rahatreeni on videovalmennus. Voit kuitenkin myös kuunnella Rahatreeniä katsomatta videoita, mutta tiettyjä tehtäviä varten suosittelemme myös katsomaan videot. Molempi parempi.

Suomessa on saatavilla vain vähän talousvalmennuksia. Vastaavanlaista valmennusta et yksinkertaisesti löydä mistään.

Vaurastumisen lait ja säännöt ovat samat sekä naisille että miehille, joten sen takia tämä valmennus sopii kaikille.

Rahatreenissä videot ovat sopivan mittaisia, noin 10-20 minuuttia per video. Saat siis Rahatreenin hyvin mahdutettua muuhun elämään ja omiin aikatauluihisi. Kyseessä on tehokas ja tiivis paketti!

Tule mukaan treenaamaan oma taloutesi huippukuntoon!

27 € (norm. 99 €)

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville