Haluatko vihdoin alkaa elämään vapaata elämää, jossa raha ei ole enää este.

Se on vain yhden askeleen päässä,
haluatko ottaa tämän askeleen?

Tuntuuko sinusta siltä, että elämällä voisi olla enemmän annettavaa sinulle?

...mutta et ole aivan varma, miten saisit oman potentiaalin isommin käyttöösi.

Mitä jos pystyisit luomaan itsellesi tilanteen, jossa vaurautesi kasvaisi koko ajan sekä voisit samanaikaisesti lyhentää työpäiviäsi luodaksesi myös enemmän vapautta elämääsi?

Tarvitset siihen vain kaksi asiaa...

Systeemi + mindset = vaurastuminen

Meidät on opetettu ajattelemaan, että tarvitsemme lisää tietoa ja meidän tarvitsee opiskella aihetta ensin, ennekuin voimme aloittaa. Mutta tämä ei onneksi pidä paikkaansa. Jos haluat vaurastua, niin sinun kannattaa aloittaa heti (sijoittamaan tai luomaan lisätuloja) ja kehittää osaamista siinä matkan varrella opiskelemalla lisää. 

Se mitä oikeasti tarvitset alkuun on SYSTEEMI. Sellainen toimintamalli, joka vie sinut oikeaan suuntaan. Systeemin voi oppia vain sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat itse onnistuneet siinä aiemmin. Me (Sanna ja Ville) voimme opettaa sinulle systeemin, joka on tuonut meille runsaudella vaurautta sekä paljon vapautta tässä matkan varrella.

Systeemi + mindset = vaurastuminen

Lisäksi osaamme valmentaa sinut hyödyntämään vaurasta mindsetia. Mistä tietää tämä on kaikista tärkein osa-alue vaurastumisessa? Me kaikki tiedetään miten vaurastutaan: "tienaa enemmän rahaa, kun käytät". Hyvin yksinkertaista, mutta mielenkiintoista on se, että aika harva on kuitenkaan vauras.

Riippumatta siitä olipa kuukausiansiot 2000 € tai 5000 €. Isojakin tuloja ansaitsevat tuskailevat usein tämän saman asian kanssa. Tulot eivät tuo vaurautta, vaan vauras mindset tuo sinulle vaurautta – riippumatta tämän hetken tulotasostasi. 

 

Katso kuinka asiakkaidemme elämä on muuttunut valmennuksemme seurauksena...

Vauras Elämä Lifetime asiakaspalaute ja kokemuksia
Vauras Elämä Lifetime asiakaspalaute ja kokemuksia

Tulet oppimaan mm. kaiken tämän:

Vauras Elämä Lifetime – Ultimaattinen vaurastumisen valmennuskokonaisuus

Vauras Elämä Lifetime eri laitteilla

Vauras elämä Lifetime on siis yhteisö ja valmennuskokonaisuus, jossa autamme sinua löytämään sinulle luontaisimmat ja tuottavimmat tavat vaurastua. Tarjoamme tienviitat ja käytännönläheisen tuen matkallasi taloudelliseen vapauteen.

Mitä kaikkea Vauras Elämä Lifetime pitää sisällään?

Live-valmennukset

Lifetime LIVE-valmennukset

Pääset mukaan LIVE:nä (videon välityksellä) pidettäviin valmennuksiin, jossa saat valmennusta sekä ajankohtaisista että muista vaurastumista nopeuttavista aiheista.

Valmennuspankki Lifetime jäsenille

Lifetime-valmennuspankki

Saat pääsyn kattavaan valmennuspankkiimme, josta näet yli 50 tuntia valmennusta eri tärkeistä vaurastumisen osa-alueista.

Wealth Planner työkirja

Wealth Planner työkirja

Postitamme sinulle kotiin Wealth Planner -työkirjan, jota täyttämällä helpotat vaurastumistasi ja pidät itsesi tilivelvollisena, kun luot itsellesi vauraan mindsetin.

Oma vaurastujien keskustelualue

Oma vaurastujien keskustelualue

Nyt voit puhua hyvillä mielen rahaan liittyvistä asioista. Voit kysyä tai kertoma ajatuksiasi turvallisessa ympäristössä, jossa kaikki ovat ystävällisiä ja auttavat toisiaan.

Upea Lifetime-yhteisö

Upea ja toisiaan kannustava yhteisö

Saat vihdoin ympärillesi yhteisön, jossa juhlimme kaikkien onnistumisia ja kannustamme toisiamme kulkemaan kohti unelmia ja tavoitteita.

...eikä tässä vielä kaikki. 😇

BONUS: Saat myös rajoittamattoman pääsyn kaikkiin näihin verkkovalmennuksiin.

Rahatreeni

(arvo 99 €)

Sivutoiminen digibisnes kansikuva

Sivutoiminen digibisnes

(arvo 99 €)

Startti sijoittamiseen valmennus

Startti sijoittamiseen

(arvo 99 €)

Koko valmennuskokonaisuuden arvo on:

yli 3378 €

Huom! Vauras Elämä Lifetime-jäsenyydessä ei ole määräaikaa, vaan se on sinulla käytössä jatkuvasti. Sinulla on siis pääsy näihin kaikkiin valmennuksiin ja etuihin sekä kaikkiin aiempiin LIVE-valmennusten tallenteisiin jatkuvasti ilman mitään aikarajoitusta.

Asiakkaiden palautteita Lifetime-valmennuksesta:

Hei Sanna ja tiimi! Ostin valmennuspankin jäsenyyden kesäkuussa 2020. Se on todella laaja ja helposti ymmärrettävässä muodossa oleva. Sopii myös ihan aloittelijalle. Puolessa vuodessa on elämässäni jo tapahtunut paljon ja matkani on vasta alussa! Tästä aukesi minulle ihan kokonaan uusi maailma! Iso kiitos koko tiimille!

Valmennuspankki avasi minulle täysin uusia ulottuvuuksia, joista en aiemmin ollut osannut haaveillakaan! Suosittelen lämpimästi paitsi tietysti aihetta lainkaan ennestään tuntemattomille, myös sellaisille, jotka kaipaavat itselleen uusia päämääriä ja tavoitteita vaurastumisen suhteen. Saat kattavan paketin ja selkeät ohjeet, miten edetä eri sijoituslajien suhteen! Kiitos Sanna ja tiimi!

Olette kyllä ansainneet hyvän palautteen! Olen ostanut lukuisia maksullisia valmennuksia näihin teemoihin liittyen ja tämä on ehdottomasti paras laajuudeltaan, toimivuudeltaan, henkilökohtaisuudeltaan ja asiantuntevuudeltaan. Siihen nähden hinta on hullun edullinen. Vieläpä miehesi nettibisnessisällöt tässä päälle. Wau.

Olin jo ennen tämän jäsenyyden hankkimista ollut kiinnostunut sijoittamisesta. Sijoitustoimintani oli kuitenkin ollut päämäärätöntä kuukausisijoittamista rahastoihin ja satunnaisia osakeostoja. Suunnitelmallisuus puuttui täysin. Lifetime-jäsenyyden ja valmennusten avulla opin kiinnittämään itselleni selkeät tavoitteet ja löysin uusia keinoja niiden tavoitteluun. Opin myös itse arvioimaan ja analysoimaan sijoituskohteita ja niihin liittyviä riskejä. Nyt olenkin laajentanut toimintaani kryptovaluuttoihin ja pistinpä pystyyn myös oman yritystoiminnan päivätyöni oheen. Lisäksi neuvottelen parhaillaan ensimmäisen sijoitusasunnon hankinnasta. Noin puolessa vuodessa elämäni siis mullistui täysin. 😊

Vauras Elämä Lifetime -jäsenyyspaketit

Lifetime

Vauras Elämä Lifetime
147 € (norm. 199 €)
 • Pääsy LIVE-valmennuksiin
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslaheihin liittyen)
 • Wealth Planner -työkirja
 • Oma vaurastujien keskustelualue​
 • Rahatreeni -verkkovalmennus
 • Sivutoiminen digibisnes -valmennus
 • Startti sijoittamiseen -valmennus
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
TARJOUS

Lifetime + krypto

Vauras Elämä Lifetime + kryptovaluuttojen perusteet -valmennus
197 € (norm. 298 €)
 • Pääsy LIVE-valmennuksiin
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslaheihin liittyen)
 • +Kryptovaluuttojen perusteet -verkkovalmennus (arvo 99 €)
 • Wealth Planner -työkirja
 • Oma vaurastujien keskustelualue​
 • Rahatreeni -verkkovalmennus
 • Sivutoiminen digibisnes -valmennus
 • Startti sijoittamiseen -valmennus
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
TARJOUS

Huom! Otathan huomioon, että tämä ei ole sijoitusneuvontaa. Kannat aina itse vastuun mahdollisista sijoituksistasi!

Lisää palautetta VIP-jäsenyydestä

Oon oppinu älyttömän paljon sijoittamisesta ja vaurastumisesta. Näin sitä oppii askel kerrallaan ja oon super tyytyväinen, että oon päässyt alkuun tässä elämää mullistavassa aiheessa! Voisin sanoa, että ihan hyvässä vauhdissakin jo oon omaan tilanteeseeni nähden. Kiitos sulle Sanna ja koko tiimi, opetatte TODELLA arvokasta tietoa muille!

Olen erittäin kiitollinen valmennuksistanne. Ne ovat avanneet ihan uuden ja niin mielenkiintoisen maailman sekä tuoneet turvaa tulevaisuutta ajatellen. Jo pienessä ajassa muutokset ovat olleet suuria ja merkittäviä oman mielen mutta myös konkreettisten tekojen näkökulmasta. Olette niin inspiroivia ja mullistatte tavallisten ihmisten elämää suuresti!

Vauras Elämä VIP kokemuksia
Vauras Elämä VIP kokemuksia

Tutustu valmentajiin

Sanna ja Ville

Ville Kinanen

Ville Kinanen on itseoppinut digitaalisen yrittäjyyden asiantuntija, joka aloitti uransa vuonna 2008 perustamalla mainostoimiston ilman alan koulutusta tai kokemusta. 

Vuoden kuluttua siitä hän perusti iPhone-tarvikkeiden verkkokaupan, ja siitä lähtien hän on luonut yli 10 verkkokauppaa sekä digimarkkinointitoimiston Hakukonekeisari Oy, josta hän teki merkittävän liiketoimintakaupan.

Villen vahvuuksia valmentajana ovat erityisesti sijoittajan työkalut ja alustat, nettibisnes sekä sijoituskohteiden analysointi. Hänen vahvuutenaan on tehdä monimutkaisistakin kokonaisuuksista helposti ymmärrettäviä, mikä tekee hänestä arvokkaan resurssin niin aloitteleville kuin kokeneillekin yrittäjille ja sijoittajille.

Sanna Kinanen

Sanna Kinanen toteuttaa elämäntyötään valmentamalla muita kohti taloudellista vapautta. Sanna on perustanut useita yrityksiä, joista hän on myös myynyt kolme eteenpäin. 

Sannalla on tälläkin hetkellä kaksi liiketoimintaa ja tämän lisäksi hän sijoittaa jokaiseen omaisuuslajiin, kehittäen jatkuvasti osaamistaan. Sanna on täällä näyttämässä, että mikä tahansa on kenelle tahansa mahdollista!

Sannan vahvuuksia valmentajana ovat erityisesti useat eri omaisuuslajit, sijoittamisen mindset ja strategiat, sijoituskohteiden analysointi sekä yrittäjyys. Hänen vahvuutenaan on kyky yksinkertaistaa ja tehdä asioista käytännönläheisiä.

Kysymyksiä & vastauksia

LIVE-valmennuksia järjestetään tällä hetkellä joka kuukausi ja ne pidetään meidän omassa Vauras App -sovelluksessa. Sovellus on käytössä sekä iOS sekä Android -laitteilla ja sen lisäksi myös nettiselaimen kautta.

Jos et pääse valmennuksiin LIVE-ajassa paikan päälle, niin pääset katsomaan valmennukset tallenteina valmennusalustallamme.

Tärkeintä on halu vaurastua ja tehdä pitkäjänteisesti töitä sen eteen. LIVE-valmennukset järjestetään suljetussa ryhmässä Vauras App valmennusalustallamme, jossa käydään myös keskustelua näihin teemoihin liittyen.

Sinulle, joka haluat vaurastua ja olet valmis oppimaan ja tekemään asioita sen eteen parhaita ja toimivimpia strategioita ja menetelmiä hyödyntäen. Sinulle joka haluat kannustavaa tukea vaurastumisen matkallesi.

Kaikki valmennussisällöt sekä keskustelualue löytyvät Vauras App valmennusalustaltamme. Saat näihin pääsyn heti ostettuasi Vauras Elämä Lifetime:n.

Olemme halunneet tehdä yhteisöstä ja valmennuspankista todella kattavan, mutta haluamme pitää hinnan matalana.

Kaikki tämä kuuluu Lifetime-jäsenyyteen:

 • Valmennuspankki, joka sisältää jo yli 50 tunnin edestä valmennuksia eri omaisuuslajeihin liittyen.
 • LIVE-valmennukset (pidetään tällä hetkellä joka kuukausi).
 • Aktiivinen yhteisö, jossa muutkin haluavat vaurastua.
 • Erikoisalennuksia muihin valmennuksiimme.
 • Vaurastumista tukevat ohje- ja apuvideot.
 • Tietoa parhaista saatavilla olevista sijoitusasunnoista.
 • Erikoishaastattelut ja asiantuntijahaastattelut.
 • Luvassa myös yllätyksiä ja yllätyspalkintoja.

Nimensä mukaisesti Lifetime -jäsenyydessä ei ole määräaikaa, vaan se on  käytössäsi jatkuvasti.

Vauras Elämä Lifetime -jäsenyyspaketit

Lifetime

Vauras Elämä Lifetime
147 € (norm. 199 €)
 • Pääsy LIVE-valmennuksiin
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslaheihin liittyen)
 • Wealth Planner -työkirja
 • Oma vaurastujien keskustelualue​
 • Rahatreeni -verkkovalmennus
 • Sivutoiminen digibisnes -valmennus
 • Startti sijoittamiseen -valmennus
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
TARJOUS

Lifetime + krypto

Vauras Elämä Lifetime + kryptovaluuttojen perusteet -valmennus
197 € (norm. 298 €)
 • Pääsy LIVE-valmennuksiin
 • Valmennuspankki (jo yli 50 tuntia valmennusta eri omaisuuslaheihin liittyen)
 • +Kryptovaluuttojen perusteet -verkkovalmennus (arvo 99 €)
 • Wealth Planner -työkirja
 • Oma vaurastujien keskustelualue​
 • Rahatreeni -verkkovalmennus
 • Sivutoiminen digibisnes -valmennus
 • Startti sijoittamiseen -valmennus
 • Jäsenyyden kesto: Lifetime (eli niin kauan kuin vaurastumisen matkasi jatkuu)
TARJOUS

Huom! Otathan huomioon, että tämä ei ole sijoitusneuvontaa. Kannat aina itse vastuun mahdollisista sijoituksistasi!

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville