Miten monet työssäkäyvät suomalaiset ovat jättäneet taakseen pitkät työpäivät ja raatamisen toisten eteen ja keskittyneet saamaan itselleen vapaamman elämän, jossa tuloja tulee ajasta ja paikasta riippumatta.

…ilman, että he ovat käyttäneet siihen paljon rahaa tai aikaa.

Tämähän kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, vai?

Meistä ainakin kuulosti ennen kuin onnistuimme siinä itse molemmat ja nyt monet muutkin ovat tehneet sen oppiemme avulla. 

Tässä esimerkki yhdestä kaverista, joka laittoi opit heti käytäntöön ja jo muutaman kuukauden jälkeen hänellä oli lisätuloja melkein 300 €/kk. 

Digibisnes palaute

Tämä ei tietenkään riitä yksinään vielä elämiseen, mutta on monelle jo aika merkittävä lisätulo palkan lisäksi. 

Tämä on vapauden matkan ensimmäinen askel

Meidän tarvitsee saada luotua itsellemme lisätulo, jota kasvatamme pikku hiljaa vastaamaan omaa kuukausipalkkaa. 

Kun se on toteutunut, niin voimme sanoa heipat palkkatöille (niin halutessamme) ja tehdä töitä milloin haluamme ja myös paikkariippumattomasti. 

Tämän takia oma digibisnes on niin loistava työkalu ja tulonlähde.

Miten luon itselleni sivutoimisen digibisneksen?

Tähän on lukemattomia vaihtoehtoja ja osaan niistä tarvitset rautaisen ammattitaidon ja monia eri taitoja. Me haluamme kuitenkin pitää asiat yksinkertaisina ja kaikille mahdollisina.

Olemme suunnitelleet valmennuksen: Sivutoiminen digibisnes, jossa opetamme miten luot itsellesi lisätuloja tuottavan digibisneksen ilman aiempaa kokemusta.

Emme opeta sinulle yhtä tiettyä tapaa, vaan 5 eri vaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Emme ole kaikki samanlaisia, joten yksi ja sama idea ei sovi meille kaikille. Olemme itse luoneet digibisneksia jokaisella näillä 5 eri tavalla, joten tiedämme että jokainen niistä toimii.

Sinun tehtäväsi on valita itsellesi se kaikista mielenkiintoisin ja aloittaa oman sivutoimisen digibisneksen tekeminen.

Haluatko rakentaa itsellesi 500 – 3000 €/kk suuruisen lisätulon seuraavan 12-24 kuukauden aikana?

Sivutoiminen Digibisnes -valmennus

Kukapa ei haluaisi saada tuollaista summaa automaattisesti joka kuukausi?

Seuraava askel on, että tulet mukaan Sivutoiminen Digibisnes verkkovalmennukseen, katsot koulutusvideot läpi ja valitset jonkin näistä viidestä vaihtoehdosta tehdä itsellesi ensimmäinen lisätulonlähteesi.

Opi luomaan itsellesi lisätuloja Sivutoiminen Digibisnes valmennuksen avulla

29 € (norm. 99 €)

Tämä on ensimmäinen askel siihen, että osa palkasta voi tulla täysin riippumatta omasta työn teosta.

Kun ensimmäisen kerran pääset kokemaan sen fiiliksen, että tuloa tulee täysin itsestään, niin se on jotain mitä ei voi oikein sanoin kuvailla.

Tässä muutamia esimerkkejä, mitä muut valmennettavat ovat tunteneet näistä hetkistä.

palaute-digibisnes-3
palaute-digibisnes-4
palaute-digibisnes-2

En osaa tehdä digibisnestä, mutta voinko silti onnistua?

Tottakai voit! Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta digibisneksestä tai yrittäjyydestä. Jos osaat käyttää sähköpostia, niin sinulla on riittävät pohjataidot. Asenne on tärkein asia, mikä ratkaisee. 

Jos sinulla on huono asenne, niin silloin on vaikea onnistua. Jos haluat saavuttaa unelmasi ja luoda itsellesi automaattisen lisätulon ja olet valmis tekemään asioita sen eteen, niin mikään ei tule estämään sinua.

Minulla ei ole aikaa…

Mistä se voi johtua? Olisiko sinulla aikaa, jos sinun ei tarvitsisi käydä 8 tuntia päivässä töissä? Sitähän sinä haluat tavoitella, että voisit tehdä lyhempiä työpäiviä ja tehdä töitä vapaammin? 

Valmennuksessa kaikki tieto on kerrottu tiiviisti ja sopivan nopeasti, eli et hukkaa aikaasi turhaan. Lisätulon pystyy luomaan noin 5-10 tunnin lisätyöllä viikossa, eli aikaa tarvitaan hyvin maltillinen määrä siihen nähden, mitä sillä voi saavuttaa.

Oletko valmis käyttämään noin 5-10 tuntia viikossa ekstraa siihen, että parin vuoden päästä voit jättää palkkatyön ja tehdä töitä vain tuon verran viikossa.

Mitä tapahtuu, jos jäät miettimään ja lykkäät aloitusta 5 vuoden päähän?

Luuletko, että tämä ajatus häviää mielestäsi? Se että sinulla on mahdollisuus saada sama kuukausipalkka tekemällä töitä vain 5-10 tuntia viikossa? 

Emme usko. 

Viiden vuoden päästä voisit olla jo siinä tilanteessa, että teet töitä vain 5-10 tuntia viikossa ja saat siitä saman palkan kuin nyt tai paljonkin enemmän. Kuinka pitkälle haluat pitkittää aloitusta? 

Jos haluat saavuttaa unelmasi mahdollisimman nopeasti, niin nyt on oikea aika ottaa seuraava askel.

”Jos haluat saavuttaa asioita, joita et ole saavuttanut aiemmin, niin sinun täytyy tehdä asioita, joita et ole tehnyt aiemmin.”

Me olemme omalta puoleltamme poistaneet mahdollisimman monta estettä, että sinä pääsisit elämään unelmiesi elämää mahdollisimman nopeasti.

Olemme koonneet valmennukseen parhaat oppimme omien kokemusten ja onnistumisten pohjalta. Lisäksi olemme pudottaneet valmennuksen hinnan sellaiseksi, että raha ei voi olla enää este osallistumiselle.

Haluatko oppia taidon, joka kantaa läpi elämäsi ja jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi vapaammasta elämästä?

Mitä valmennukseen sisältyy:

Sivutoiminen
digibisnes

29 € (norm. 99 €)

Tule mukaan verkkokurssille alennettuun hintaan.

Lisäksi saat myös nämä hyödylliset bonukset:

LISÄBONUS #1

Bonus 1

Parhaat tavat tehdä lisätuloja osa-aikaisesti

Inspiroiva ja ajatuksia avaava valmennus lisätulojen luomiseen osa-aikaisesti. Opit kaksi parasta tapaa luoda lisätuloja.

Kesto: noin 1 tunti

LISÄBONUS #2

Bonus 2

Taidot, joilla saat tulosi kasvamaan

Tässä valmennuksessa opit, mitä taitoja sinulta vaaditaan, että pystyt kasvattamaan tulojasi merkittävästi.

Kesto: noin 1 tunti

Kuka on valmentajasi?

Moi! Olen Ville Kinanen.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella minua? Olenko oikeasti hyvä näissä asioissa? Annas kun kerron itsestäni ja historiastani, niin saat paremman kuvan kouluttajastasi.

Aloitin digibisnesurani vuonna 2008 perustamalla oman mainostoimiston. Täysin ilman alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Olen täysin itseoppinut näissä nettiasioissa ja jostain syystä kipinä syttyi ja päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni.

Vuosi sen jälkeen olin jo perustamassa toista yritystäni – iPhone tarvikkeiden verkkokauppaa, joka oli yksi parhaista oppikouluista nettibisnekseen. Tämän bisneksen olen myynyt eteenpäin ja sen jälkeen olen perustanut yli 10 verkkokauppaa, oman digimarkkinointitoimiston (Hakukonekeisari Oy) ja useita eri nettisivuja. Yhden niistä möin 15 000 € hintaan.

Tule mukaan tähän huippuvalmennukseen!

**RAVINTOLA-ANNOKSEN HINNALLA**
Tästä vain on sinulle hyötyä paljon pidempään kuin pihvistä.

29 € (norm. 99 €)

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville