Sivutoiminen
digibisnes

Haluatko tietää mitkä ovat juuri tämän hetken parhaat tavat tehdä bisnestä netissä?

Jos olet tosissasi liikkeellä ja haluat oppia rakentamaan itsellesi automaattisen ja tuottoisan digibisneksen… Tämä on sinulle!

Ehkä voit samaistua näihin:

Kuvittele että voisit…

Voithan aina edetä omin päin kokeillen ja hapuillen, mutta miksi tekisit niin? Miksi tuhlaisit aikaasi vääriin ja toimimattomiin strategioihin?

Sivutoiminen digibisnes -verkkokurssi

29 € (norm. 99 €)

Sivutoiminen digibisnes -verkkokurssi

Kurssi, joka opettaa kuinka voit aloittaa nettibisneksesi täysin nollasta ilman että olet nörtti ja koodaamisen ihmelapsi.

Opit tiedot ja strategiat joilla saat rakennettua itsellesi sivutoimisen bisneksen verkkoon.

Kenelle tämä kurssi sopii?

Kenelle tämä kurssi ei sovi?

“Nettibisnes on tuonut minulle valtavasti vapauksia ja mahdollisuuksia ja nyt haluan jakaa tätä tietoa eteenpäin ja avata sinulle oven tähän rajattomien mahdollisuuksien maailmaan!”

Mitä verkkokurssiin sisältyy:

Tule mukaan verkkokurssille alennettuun hintaan.

29 € (norm. 99 €)

Kuka minä olen?

Moi! Olen Ville Kinanen.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella minua? Olenko oikeasti hyvä näissä asioissa? Annas kun kerron itsestäni ja historiastani, niin saat paremman kuvan kouluttajastasi.

Aloitin nettibisnesurani vuonna 2008 perustamalla oman mainostoimiston. Täysin ilman alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Olen täysin itseoppinut näissä nettiasioissa ja jostain syystä kipinä syttyi ja päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni.

Vuosi sen jälkeen olin jo perustamassa toista yritystäni – iPhone tarvikkeiden verkkokauppaa, joka oli yksi parhaista oppikouluista nettibisnekseen. Tämän bisneksen olen myynyt eteenpäin ja sen jälkeen olen perustanut yli 10 verkkokauppaa, oman digimarkkinointitoimiston (Hakukonekeisari Oy) ja useita eri nettisivuja. Yhden niistä möin viime vuonna 15 000 € hintaan.

Nyt saatat ajatella:

Ei minulla ole varaa…

Kurssi on sijoitus itseesi ja maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Kurssilla opit taitoja ja strategioita, jotka mahdollistavat lisätulojen hankkimisen nettibisnesten kautta. En voi luvata että hinta pysyy näin edullisena. Onko sinulla varaa jättää tämä tilaisuus käyttämättä?

Minulla ei ole aikaa…

Alussa joudut ehkä panostamaan hiukan enemmän aikaasi, mutta lopulta bisneksestäsi tulee automaattinen rahasampo.

En minä osaa…

Videoilla saat seikkaperäiset ohjeet mitä eri tapoja netissä rahan tekemiseen on olemassa. Lisäksi saat myös teknistä opastusta niin pääset varmasti alkuun. Kyllä sinä osaat!

Mitä jos minulla tulee ongelmia?

Sinulla on pääsy Facebook-ryhmään, jossa saat varmasti vastauksia kysymyksiisi. Kaikki ryhmäläiset tukevat toisiaan matkalla vapaampaan elämään.

Tule mukaan oppimaan miten rakennat
 oman sivutoimisen digibisneksesi!

**RAVINTOLA-ANNOKSEN HINNALLA**
Tästä vain on sinulle hyötyä paljon pidempään kuin pihvistä.

29 € (norm. 99 €)