Kirja-arvostelu: 100 faktaa myynnistä – Andrei Koivumäki & Katleena Kortesuo

Andrei Koivumäen ja Katleena Kortesuon 100 faktaa myynnistä -kirja vie lukijan suoraan asiaan. Andrei Koivumäki on yksi Suomen menestyneimpiä kiinteistönvälittäjiä ja Katleena Kortesuo tekee organisaatioille kriisiviestintää sekä on palkittu tietokirjailija. Kirjassa kerrotaan vinkkejä myyntiin molempien kirjailijoiden näkökulmasta.

Kirjan alussa heti sisällysluettelon jälkeen lukijalle luvataan helppolukuista lukukokemusta – kirjaa, joka on tehty selailtavaksi. Tämän lupauksen kirjailijat lunastavat. Kappaleet ovat lyhyitä ja helppolukuisia ja niissä huokuu kirjailijoiden oma kieli. Molemmilta tulee hyviä esimerkkejä elävästä elämästä, joka auttaa lukijaa ymmärtämään heidän sanomansa. Kirjan rakenne on mietitty jopa niin pitkälle, että sisällysluettelo on merkattu eri väreillä. Jos lukija haluaa löytää Andrein kirjoittamat tekstit, löytyy ne ruskealla otsikolla ja Katleenan otsikot ovat punaisella. Tämä kertoo jo sen, että kirja on suunniteltu tarkoin kannesta kanteen.

Nyt kuitenkin varoituksen sana: kirjaa ei kannata lukea jos ei ole valmis suoraan puheeseen. Molemmat kirjailijat tykittävät faktoja omasta urastaan, myymisestä ja myyjänä olemisesta niin suorasanaisesti, että lukijana väkisinkin miettii ”voiko noin sanoa?!”

Kokemukseni kirjan lukemisen jälkeen kuitenkin on, että kirjan tarkoituksena ei ole jaaritella turhanpäiväistä asiaa. Kirjan ovat kirjoittaneet kaksi oman alansa todellista ammattilaista ja menestyjää ja kirja on myös heidän näköisensä. Suosittelen 100 faktaa myynnistä -kirjaa yrittäjille, yrityksissä oleville työntekijöille, myynnin ammattilaisille tai sinne pyrkiville. Jos sinulla on jano menestyä myynnin parissa, tässä on kirja ammattilaisilta, mikä kannattaa lukea. Varaa kuitenkin aikaa sen lukemiseen; kirja vie täysin mennessään.

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €