Kokemukseni Rahatreenistä

Ostin Bisnesnaisen Rahatreenin toukokuussa 2019. Mitä kaikkea tämä verkkokurssi on minulle tuonut ja mitä se sisältää? Suosittelenko tätä muille?

Vajaa vuosi sitten toukokuun lopussa olin tilanteessa, jossa en ollut tyytyväinen omaan rahankäyttööni. Elin tilipäivästä toiseen, en saanut säästettyä palkastani juuri mitään, enkä edes oikeastaan tiennyt mihin rahani menivät. Tilanteeni ei ollut mitenkään huono, mutta tahdoin oppia käyttämään rahaa paremmin – niin, että se tuottaisi minulle lisää rahaa. En tiennyt mistä lähtisin liikkeelle, mutta eräänä päivänä minulle tuli instagramissa vastaan mainos kuukauden kestävästä rahatreenistä. Kiinnostuin mainoksesta heti ja hetken asiaa tutkailtuani päätin rahatreenin ostaa.

Kokemuksia Kuukauden Rahatreenistä

Mikä Rahatreeni on? Kenelle se on suunnattu?

Rahatreeni on siis Bisnesnaisen tarjoama verkkokurssi, jonka aikana käsitellään henkilökohtaisia raha-asioita päivä kerrallaan. Älä siis ymmärrä väärin, tämä ei ole henkilökohtainen valmennus. 30 päivän ajan sinulle avautuu joka päivä uusi video, jossa käsitellään uutta asiaa. Lisäksi saat päivittäin uuden tehtävän liittyen vaurastumiseen.

Miehille sanon tämän jo heti alkuun, että vaikka verkkosivun nimi onkin bisnesNAINEN, niin aivan samalla tavoin nämä raha-asiat koskettavat miehiäkin. Pelkästään sivuston nimen perusteella ei kannata tehdä minkäänlaista arviota kurssin tasosta tai sisällöstä. Itse ostin kurssin täysin ennakkoluulottomasti ja halusin katsoa mitä se tuottaa.

Kurssi antaa sinulle hyvin eväitä lähteä kehittämään omaa henkilökohtaista talouttasi. Itse en heti ryhtynyt toteuttamaan kaikkea kurssilla käytyä, mutta sitten kun ryhdyin, tein sen askel kerrallaan ja rahaa alkoi jäämään säästöön entistäkin enemmän. Sinun ei ole missään nimessä pakko suorittaa kurssia 30 päivässä, vaan voit yhtä hyvin käydä sitä omaan tahtiisi! Kurssin sisältö on sinulla käytettävissäsi Bisnesnaisen mukaan yhden vuoden ajan!

Mitä minun rahatilanteelleni tapahtui konkreettisesti kurssin myötä?

Treenin aloittamisesta on omalta osaltani kohta kulunut vuosi. Jos minulle olisi vuosi sitten kerrottu, mitä kaikkea yksi kuukauden mittainen verkkokurssi voi poikia, en tuskin olisi uskonut. Olen tämän kurssin jälkeen käyttänyt rahaa pelkästään oppimiseen useamman tuhat euroa. Paras päätös on kuitenkin ollut aloittaa opiskelu ja itsensä kehittäminen.

Sain intoa aloittaa pitkään haaveissani olleen sijoittamisen. Lisäksi aloin tutkia omaa talouttani ja miettiä, miten minulla olisi enemmän rahaa käytettävissäni. Kuluneen vuoden aikana olen myös ostanut ensimmäisen sijoitusasuntoni. Mikäli olisin laittanut kaikki opiskeluun, sijoituksiin ja säästöön menevät rahani yhdelle tilille, niin siellä olisi tällä hetkellä pitkän matkaa yli 10 000€. Kaikki tämä alle vuodessa! Enkä ole ollut mitenkään erityisen hyväpalkkaisessa työssä, vaan ihan perusduunarin hommissa.

Kuukauden Rahatreeni

Olen opiskellut, lukenut, säästänyt, ryhtynyt sijoittamaan, muuttanut omaa mindsettiäni, luonut unelmia ja asettanut tavoitteita. Tämä voi kuulostaa jonkin mielestä vähäpätöiseltä, mutta jos et itse tee näistä mitään, et tuskin ymmärrä mistä puhutaan. Ensimmäinen askel on monessakin asiassa se, mikä on vaikein ottaa. On ennakkoluuloja ja olettamuksia asioiden vaikeudesta ja siitä, oletko kykeneväinen tekemään näin. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu oppia. Jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja omaa talouttasi, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle, niin tämä kurssi on sinulle. Ota ensimmäinen askel kohti omia taloudellisia unelmiasi jo tänään!

Rahatreenin saa nyt erikoishintaan 19€ (norm. 49€), joka on mielestäni kurssin sisältöön nähden todella halpa! Suosittelen tätä kaikille! Olitpa sitten nuori tai vanha, niin koskaan ei ole liian myöhäistä tai aikaista aloittaa!

Tästä pääset suoraan tuotesivulle ja lisäämään Rahatreenin ostoskoriin! Toivotan mukavia hetkiä opiskelujen ja oivallusten parissa!

Joona Varis
Artikkelin on kirjoittanut Joona Varis.

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €