Kuinka paljon vuodessa ehtii opiskella?

Tiesin aina, että tulen joskus opiskelemaan ja oppimaan jostain uudesta aiheesta. Olen aina ollut kiinnostunut itseni kehittämisestä. Aloin opiskelemaan rahataitoja, vaurastumista ja sijoittamista, kun tarkoituksenani oli hankkia ensimmäinen sijoitusasunto.

Kurssit, webinaarit, kirjat ja muut opinlähteet ikäänkuin tulivat luokseni

Eteeni tuli niin paljon mielenkiintoisia kursseja, webinaareja, podcasteja ja kirjoja, että välillä mietin, onko näitä liikaa? Sitten pääsin tästä ajatuksesta yli ja aloin nauttimaan kaikista mahdollisuuksista. On hienoa tuntea, miten asiat aukeavat isoksi kokonaisuudeksi. Itselleni on tullut omia näkökantoja ja mielipiteitä, kun on suodattanut toisten ajatukset ja totuudet omaksi totuudeksi uskomusten murtamisen myötä.

Mitä opiskelin?

Aluksi ostin Sanna Kinaselta henkilökohtaisen valmennuksen, johon kuului myös kirjallista materiaalia. Lisäksi olen käynyt läpi Bisnesnaisen Kuukauden rahatreenin sekä Rikas & Vapaa -verkkokurssit. Olen osallistunut joka kerta Live-Rahatreeniin, joka tulee kaksi kertaa kuukaudessa Bisnesnaisen facebookissa – ja se on täysin ilmainen!

Koska vaurastuminen on 80 % ajatuksia ja uskomuksia, niin olen työstänyt uskomuksiani. Tähän olen käyttänyt ”Theta healing” -menetelmää ja käynyt myös näitä kursseja.

Lisäksi olen ostanut verkkokurssin, jossa käytiin syvemmin läpi rahan historiaa, luonnetta ja syklejä. Viimeisin verkkokurssini on käsitellyt blogitekstin kirjoittamista. Verkkokurssien lisäksi olen osallistunut tapahtumiin ja seminaareihin.

Mitä sitten opin?

Verkkokurssit kuuntelen yleensä 2-3 kertaa läpi, koska jokaisella kuuntelukerralla asia avautuu lisää. Sitä voisi kuvailla sipulin kuorimiseksi kerros kerrallaan. Olen myös ostanut vaurastumiseen liittyviä verkkokursseja useammalta eri kouluttajalta ja olen huomannut, että kaikilla on omanlaisensa lähestymistapa ja katsontakanta samoihin asioihin. Tämä on antanut minulle vahvistuksen siihen, että nämä ovat juuri niitä tärkeitä asioita rahataitoihin ja vaurastumiseen liittyen. Uskomustyöskentelyn ansiosta olen oppinut, että voin toteuttaa unelmiani ja saan niitä toteutettua. Minulle kaikki on mahdollista.

Tästä pääset lukemaan, miten tämä opiskeluni johti 4 sijoitusasunnon ostoon ja todellisen vaurastumisen matkani alkuun.

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €