Kuka on Kim Kiyosaki?

Hän on itseoppinut monimiljonääri, kiinteistösijoittaja, sijoittaja, kirjailija, kouluttaja ja radiojuontaja. Hän on inspiraation lähde naisille ympäri maailmaa. Hänet tunnetaan mm. menestyskirjastaan ”Rikas nainen – Mitä naisen kannattaa tietää sijoittamisesta”. Kirjan tarkoituksena on rohkaista ja opastaa naisia aloittamaan sijoittaminen sekä lisätä tietoa ja vastuunottoa oman talouden hallinnasta.

”Minun tehtäväni on kouluttaa ja rohkaista naisia ajattelemaan raha-asioita – olitpa sitten sinkku, naimisissa tai seurustelusuhteessa sekä auttaa naisia oppimaan, miten voit laittaa rahaa poikimaan.” -Kim Kiyosaki

Kim Kiyosaki tunnetaan myös Robert Kiyosakin (kirjan ”Rikas isä, köyhä isä” -kirjoittaja) vaimona. Heidän menestynein yrityksensä on perustettu ”Rikas isä, köyhä isä” – kirjasta muodostetun brändin ympärille.

”En halua, että minua määräillään.”

Kimin oli vaikeaa tästä syystä työskennellä kenenkään alaisuudessa. Hän oli aina ollut hyvin itsenäinen ja kilpailuhenkinen. Hän tiesi aina, ettei tulisi elämään ihan perinteistä elämää. Kim kertoi kirjassaan ”Rikas nainen”, että tiesi jo lastentarhassa ongelmastaan noudattaa käskyjä, sillä kukaan ei viettänyt niin paljoa aikaa käytävällä arestissa kuin hän.

Kim syntyi Amerikassa 26.7.1957. Kim opiskeli ja työskenteli Havajilla Honolulussa, jolloin hän myös aloitteli uraansa mainosalalla. Kuitenkin hyvin pian, tavattuaan Robertin 27-vuotiaana, yrittäjyys vei mukanaan. Kim ja Robert muuttivat 1984 Havajilta Etelä-Kaliforniaan ja elivät aika rankkojakin aikoja, kunnes perustivat vuonna 1986 koulutusalan yrityksen, joka keskittyi yrittäjyyteen. Kim aloitti kiinteistösijoittamisen vuonna 1989 ja jo vuonna 1994 Kim ja Robert pystyivät jäämään ”eläkkeelle” sijoitustensa ansiosta. He olivat taloudellisesti vapaita! He olivat vapaita tekemään mitä halusivat.

Naisen taloudellinen asema herätti Kim Kiyosakin

He päättivät ostaa maatilan, jonka rauhassa Robert kirjoitti esikoisteoksensa ”Rikas isä, köyhä isä”, jonka pohjalta Kiyosakien menestynein yritys luotiin. Kim joutui pohtimaan omaa taloudellista tilannettaan uudelleen, vaikka he olivat yhdessä yrityksensä rakentaneet. Hän ymmärsi, että jos heille tulisi esimerkiksi ero, menettäisi hän avioliittonsa myötä myös yrityksensä. Jos Robert yrityksen keulakuvana lähtisi pois, yritys hajoaisi. Ja yhteistyö olisi eron jälkeen tuskin tullut kysymykseen. Oli miten tahansa, Kim oli tilanteessa, jossa tajusi olevansa täysin riippuvainen Robertista.

Tämän heräämisen myötä Kim oivalsi, että sijoittaminen oli hänen tiensä vapauteen. Sijoittamisesta tuli tuolloin hänen elämäntehtävänsä. Hän onnistui sijoittamaan ja ansaitsemaan rahaa passiivisesti, ilman työntekoa. Tämän seurauksena heidän avioliitossaan on ollut entistä enemmän rakkautta, kunnioitusta, tasa-arvoa ja onnellisuutta.

”Hän on mielestäni hyvä esikuva nykyaikaiselle naiselle – hauska, ystävällinen, lempeä, kaunis, itsenäinen, älykäs ja rikas. Hän tietää mistä puhuu, mitä tulee rahaan ja sijoittamiseen. Olen nähnyt hänen kehittyvän nuoresta naisesta, joka ei tiennyt mitään rahasta ja sijoittamisesta, rikkaaksi naiseksi, joka hallitsee aiheen. Kim elää niin kuin opettaa.” – Robert Kiyosaki

Nykyään Kim kiertää ”Rich Woman”-tiiminsä kanssa ympäri maailmaa ja kouluttaa nimenomaan naisille suunnattuja taloudelliseen hyvinvointiin liittyviä asioita. Hän kokee erittäin tärkeänä nämä asiat. Hän kannustaa naisia hallitsemaan omaa taloudellista tulevaisuuttaan ja kouluttautumaan sijoittamisen sekä hyvän rahankäytön hallinnan parissa.

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €