Manifestointi, tärkeä osa minun vaurastumistani

Manifestointi on kiinnostanut minua jo vuosia. Joskus olen siitä lukenut, mutta toisinaan olen unohtanut, mitä se edes on. Onneksi olen sen tavallaan saanut takaisin elämääni, opiskellessani rahasta ja vaurastumisesta. Olen oppinut jälleen huomaamaan, kuinka vahva vaikutus manifestoinnilla voikaan olla, mutta myös kuinka niin sanotusti se ei toimi itsestään, vaan sitä täytyy osata käyttää. Sitä voi olla vaikea selittää ja usein se onkin paljon itsensä löytämistä sekä itseensä uskomista ja luottamista. Jokaisella ihmisellä manifestointiin on kuitenkin mahdollisuus ja mahdollisuus hyödyntää sitä elämässään.

Vetovoiman laki liittyy vahvasti manifestointiin. Ajattelemalla positiivisesti, vedät enemmän positiivisia asioita puoleesi. Lyhyesti sanottuna manifestointia voisi kuvailla sanoilla ”sitä saa, mitä tilaa”. Silti toteutuminen ei ole niin yksinkertaista. Saatat miettiä asioita mitä haluaisit, esimerkiksi: ”nyt haluaisin lisää rahaa” ei ole riittävä, vaikka periaatteessa näin voisit laittaa rahaa tilaukseen. Manifestoinnissa on kuitenkin kyse hieman suuremmista tunteista asiaan liittyen. Tunne onkin voimakkain vaikuttaja ja luomme elämäämme ja energiaamme tunteiden avulla. Jos pystyt tuntemaan jonkun tunteen aidosti ja voimakkaasti, luot elämääsi lisää juuri niitä asioita, jotka herättävät sinussa tuon saman tunteen. Lisäksi kun tiedostat, että omilla alitajuisilla uskomuksilla on suuri vaikutus elämään, tämä saattaa auttaa sinua ottamaan jopa täyden vastuun omasta elämästäsi ja sitä myöden saat vallan myös vaikuttaa vahvemmin omaan elämääsi.

Manifestointi on ilmaista, mutta tehokasta

Kuten hyvin tiedämme, miesten ja naisten tunne–elämät ovat hyvin erilaisia. Tiedämme kokemuksesta, että naisen tunne-elämä on voimakas, monisävyinen, moniulotteinen ja alati muutoksessa. Toisinaan se on kuin tyyntä myrskyn edellä, kunnes se myrsky pääsee valloilleen. Tästä johtuen myös naisen ja miehen luontainen tapa luoda eli manifestoida poikkeavat toisistaan.

Luovatko-ajatuksesi-tulevaisuutta

Usein manifestointi vaatii oman aikansa. Huomaat sen vaikutuksen usein vasta tavallaan jälkikäteen. Saatat toivoa itsellesi uutta autoa, sellaista hienoa uudempaa, siistimpää ja niin edelleen. Jonkin ajan kuluttua oletkin autokaupoilla ja huomaat ostaneesi vain hieman uudemman ja osittain sellaisen auton, kuin olit ajatellut. Mietit, että eihän tämän näin pitänyt mennä. Noh, sinulla on uusi auto, sitähän kuitenkin toivoit. Hetken päästä huomaat, että juuri tämä auto onkin oikeastaan paremmin tarpeisiisi sopiva. Säästit rahaa, kun et ostanut sitä kaikista kalleinta, josta ensin haaveilit ja lisäksi, eihän se olisi palvellut sinua lainkaan niin, miten nyt käytännössä sitä tarvitset.

Manifestointi tarkoittaa siksi henkilöksi tulemista, jolla on jo se mitä haluat. Lue aikaisempi kirjoituksemme aiheesta tästä.

Kaikella on tarkoituksensa ja meidän tulisi uskoa ja luottaa paljon siihen, että asiat menevät kuten niiden kuuluukin mennä. Emme voi etukäteen päättää elämämme hetkiä, mutta voimme suunnata ajatuksemme tulevaisuutta kohti siihen mistä haaveilemme ja mitä toivomme.

Oma kokemukseni manifestoinnista

Omalla kohdallani olen usein ollut tilanteessa, että rahat ovat vähissä. Toisinaan sitä on riittänyt juuri ja juuri seuraavaan tilipäivään ja vaikka kuinka olen toivonut saavani lisää, sitä ei ole tullut mistään, mutta olen selvinnyt. Tässä esimerkiksi tunne ei ole ollut tarpeeksi vahva – olen ehkä alitajunnassani tiennyt selviäväni, vaikka rahaa on vähän. Jollakin kerralla taas tili on todella ollut nollassa, jolloin olen joutunut pohtimaan vielä enemmän ajatuksia mielessäni siitä, miten saisin lisää raha ja miten selviän kuukauden loppuun, kunnes kuin tilauksesta on esimerkiksi ystävä tullut palauttamaankin kauan sitten lainaamansa rahat minulle, tai joku on tarjonnut ylimääräistä työtä, josta saisin tarvittavat rahat palkaksi. Tässä taas tilanne on mennyt jo todella vahvasti myös tunteisiin tajutessani, etten selviä ja tunteet ovat ajaneet minut pohtimaan sitä, miten ihmeessä selviän.

Itse asiassa tätä kirjoittaessani on hyvä kertoa esimerkki tästä tilanteesta. Kokopäiväisessä palkkatyössäni noin 9h päivästä menee töihin ja työmatkaan. Kotona odottaa lapsi, koira sekä kotityöt. Raha-asioiden opiskelulle ja omille mielenkiinnon kohteille jää todella vähän aikaa. Tässä jo jonkin aikaa olen toivonut, miettinyt ja pohtinut, kuinka saisin lisää aikaa näille. Voisiko sanoa, viimein kuin tilauksesta, eilen tuli työjohtajani puhumaan vähän rauhallisemmasta työtilanteesta ja ehdotin josko voisin pitää pekkaspäivän. Sain ylimääräisen päivän omille tekemisilleni.

Manifestointiin, eli luomisen prosessiin liittyy kolme vaihetta. Ensimmäinen on pyytäminen – mieti mielessäsi asiaa, mitä toivot saavasi elämääsi ja usko sitten sen olevan mahdollista. Toiseksi, usko tähän ja toimi, puhu sekä ajattele kuin tämä tilanne olisi jo käynyt todeksi. Älä silti mieti, miten tähän tilanteeseen pääset, sillä se tulee usein kuin itsestään – sinun ei tarvitse sitä tietää etukäteen. Sinun tehtäväsi on ajatella asia vain niin kuin se olisi jo todellisuutta ja etenkin uskoa siihen. Kolmas vaihe on vastaanottaminen. Kun tilanne on sopiva, olet valmis, vedät puoleesi haluamiasi asioita. Ole valmis vastaanottamaan se, mitä olet pyytänyt ja vastaanota se, minkä saat. Miksipä en haluaisi käyttää hyväksi manifestointia monessakin asiassa vaurastumisen matkallani? Samalla opin tästäkin itsekin lisää.

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €