Rahatarina: Kotiäitiys herätti sisäisen paloni uudelleen

Olen mielestäni hyvin tavallisesta perheestä ja oloista lähtöisin oleva nainen. Äitini oli yksinhuoltaja ja oli täten yksin vastuussa neljästä lapsesta. Rahaa oli kuitenkin aina riittävästi ruokaan sekä vaatteisiin, mutta ei juuri enempää.  Olen kiitollinen siitä, että kotonani annettiin tilaa haaveilulle ja minulla on aina ollutkin varsin vilkas mielikuvitus. Haaveilin lapsena, että menestyn ja vaurastun milloin minkäkin asian tiimoilta. Yhteinen tekijä haaveille oli kuitenkin menestyminen. Jossain kohtaa elämäni varrella syystä tai toisesta halu menestyä siirtyi jonnekin taka-alalle ja niin sanotusti vaipui unholaan. Olen hyvin onnekas, sillä olen uudelleen löytänyt sen kadonneen voimavaran, tarkalleen ottaen tammikuussa 2019, ollessani tuolloin 38-vuotias.

Olen työskennellyt hoitajana lähes koko aikuisikäni. Ensin lähihoitajana ja myöhemmin sairaanhoitajana. Ajattelin, että on järkevää lukea sairaanhoitajaksi ja mennä niin sanotusti eteenpäin valitsemallani uralla. Kuinka väärässä olinkaan!

Esikoisemme syntyi 2016 ja toinen lapsemme 2017. Tässä tuli pakollinen katkos työelämään ja sain etäisyyttä ajatella asioita uudelleen. Olin jossain kohtaa kadottanut sen ajatuksen, että mitä todella haluan tältä elämältä. Tunnistin itsestäni kolme asiaa: 1. En halua tyytyä keskinkertaiseen elämään, 2. Haluan olla taloudellisesti riippumaton, vapaa tekemään asioita mistä pidän, sekä 3. Haluan elää täysillä. Tässä riitti pohdittavaa ja ymmärsin, että alanvaihto olisi näillä kriteereillä väistämätön.

Kuinka paljon naiset tienaavat

Olin tässä kohtaa täysin ulalla, mikä se uusi ura voisi lopulta olla, kunnes tuli tuo aiemmin mainitsemani 2019 tammikuu. Tuolloin pitkän tapahtumaketjun, yrityksen ja erheen seurauksena päädyin 9 euroa maksaneelle Bisnesnaisen Kuukauden rahatreeni -kurssille. Tämä mullisti minun maailmani täydellisesti – olin niin sanotusti äimän käkenä! Oivalsin mitä mahdollisuuksia minulla olisi. Kun muutama kuukausi oli tästä kulunut, olin jo valmentautunut pari kurssia lisää sekä lukenut vaurastumiseen liittyviä kirjoja, blogeja, muita kirjoituksia – kaikkea mitä vain käsiini sain. Laitoin aina pystyessäni oppimiani asioita käytäntöön ja väistämättä elämässäni alkoi taloudellisella sektorilla tapahtua todella positiivisia asioita. Huomasin, että vaurastuminen on mahdollista ja ennen kaikkea, että MINÄ PYSTYN SIIHEN! Kaikki on kiinni omasta tahdonvoimasta ja uskosta omaan tekemiseen! Ymmärsin myös, että kuka tahansa pystyy saamaan oman talouden kuntoon ja aloittamaan vaurastumisen matkan.

Minulle alkoi pikkuhiljaa muodostua ajatuksia ja haaveita siitä, minkä parissa haluaisin työskennellä. Olin niin loputtoman innostunut ja tietysti olen vieläkin. Tästä kerron teille lisää myöhemmin!

Muistathan, että jos tahtoa vain löytyy, kuka tahansa voi vaurastua taustoista riippumatta – älä anna menneisyytesi estää sinua!

Susanna Koskinen
Artikkelin on kirjoittanut Susanna Koskinen.

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €