Se kasvaa, mihin keskityt!

Moi, mä oon ihan tavallinen Anu, mutta mulla on ehkä vähän epätavallinen tavoite. Haluan olla taloudellisesti vapaa 40-vuotiaana. Oon nyt 38 vuotta ja pari kuukautta päälle ja tavoite on kieltämättä mahtipontinen, mutta niinhän sitä sanotaan, että jollei sun tavoitteet/unelmat pelota sua, niin ne ei oo tarpeeks isoja. No, voin vakuuttaa sulle, että tää on ISO!

Aina ei todellakaan oo ollu näin. Nuorempana olin jopa huolissani siitä, kun mulla ei ollut mitään unelmia. Siis MITÄÄN. Ja sanotaan, että lapsilla ois vilkas mielikuvitus.. En luultavasti vaan uskonut, että ne vois toteutua.. Nyt niitä unelmia ja tavotteita on paljonkin ja vaikka tiedän, että mikä vaan on mahdollista toteutua, niin silti usko on välillä koetuksella, mutta se lienee inhimillistä.

Senpä takia mulla onkin kotona työhuoneen seinällä pari aarrekarttaa ja Goal mappia, jotka joka päivä muistuttaa mua siitä, mitä on tulossa! Sieltä löytyy paljon perheen yhteistä aikaa, illanviettoja ystävien kanssa (no expenses spared!), hyvinvointia, hierontaa, hyvinvointiretriittejä ja muita hoitoja itselle ja perheenjäsenille. Sitten vähän maallisempiakin juttuja, mm. turkoosi Maserati, aivan upea tummanharmaa hirsimökki järven rannalla (pohjapiirroksen oon piirtänyt jo valmiiksi), vähintään 20 sijoitusasuntoa, muita sijoituksia, paljon matkoja maailmalla (2024 on hyvä vuosi lähteä maailmanympäri matkalle), paljon rahaa ja itse asiassa myös paljon hyväntekeväisyyttä.

Haluan nimittäin lahjoittaa joka kuukausi 5% kuukausitulostani jollekin vähävaraiselle perheelle ja näen jo mielessäni, miten kierrämme ostoskeskuksessa kärryjen kanssa ja ostamme lapsille talvihaalareita, kenkiä, leluja, ehkä uuden telkkarin, paljon ruokaa ja mitä muuta he nyt tarvitsevatkaan. Tavoitteena on, että summa on ainakin muutaman tuhannen euroa joka kuukausi, eli mun kuukausitulokin tulee olemaan melkoisen suuri!

Toteutuvatko kaikki unelmat?


Kukaan ei toki etukäteen voi sanoa toteutuvatko nämä kaikki asiat, eikä mulla oo vielä täysin aukotonta suunnitelmaa siitä, MITEN ne kaikki tulevat toteutumaan. MUTTA mulla on aika selkeä visio päässä siitä, mitä haluan tapahtuvaksi ja esimerkiksi tuolla mökillä oon ”vieraillut” jo monta kertaa pääni sisällä! Aina sanotaan, että ei tarvitse tietää MITEN joku asia tapahtuu, vaan tärkeintä on, kun tietää MITÄ haluaa.

Ja ootko muuten koskaan ajatellut sitä, miten jokainen asia, mitä maailmaan ikinä on keksitty, on ensin ollut ajatuksena / visiona jonkun ihmisen päässä. Ennen kuin talo on valmis, arkkitehti on nähnyt mielessään millainen siitä tulee ja piirtänyt sen pohjalta piirustukset, joiden pohjalta rakentajat ovat rakentaneet talon. Eli se on todella tärkeetä nähdä mielessä niitä asioita, joita haluaa toteutuvan!

Aurinkoinen Anu Kankarjärvi

Alkuun se voi olla vähän hankalaa, koska meidät jokainen on varustettu sillä ”järjen äänellä”, joka on tarkoitettu ”suojelemaan” meitä. Ihminenhän on luonteeltaan peruslaiska ja tuollaiset yltäkylläisen suuret tavoitteet ja unelmathan tarkoittavat sitä, että niiden eteen pitää tehdä paljon töitä. Harva on valmis uhraamaan illan televisionkatseluaan, hankkimaan lisätyöllä ylimääräistä tuloa tai vaikka laskemaan elintasoaan hetkellisesti, jotta saadaan osa rahoista säästöön ja / tai sijoitettua. Mutta, jos motivaatio on kohdallaan, niin kummasti alkaa aikaa ja tahtoakin löytymään!


Muista myös tämä: se kasvaa, mihin keskityt! Eli ne asiat, joihin suuntaat eniten sun ajatuksia ja aikaasi, ne alkaa kasvamaan. Jos oot vaihtamassa autoa ja haaveilet tietystä merkistä ja mallista, niin yhtäkkiä alat näkemään kyseistä autoa joka puolella kaupunkia. Tai, jos nainen toivoo raskautta tai on jo raskaana, näkee hän odottavia äitejä ja lastenvaunuja joka puolella. Tunnistan molemmat tapahtuneeksi omassa elämässäni. Keskity siis ratkaisuihin ongelmien sijaan ja siihen mitä haluat, äläkä suo aikaa asioille, joita et halua elämääsi.

Tule mukaan rahavalmennukseen, joka on vielä hetken tarjouksessa!
www.bisnesnainen.com/kuukauden-rahatreeni

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €