Shoppaile fiksusti säästääksesi enemmän

Shoppailu. Onko se urakka? Onko se hauska haaste löytää parhain hinta, mitä ikinä oletkaan ostamassa? Riippumatta siitä, mitä mieltä olet shoppailusta, alla mainitut strategiat saattavat auttaa sinua shoppailemaan fiksummin, jotta voit laittaa enemmän rahaa säästöön.

Ruokaostokset

Tee mieluummin ostoslista kuin että valitsisit sattumanvaraisesti ostoksesi. Yhdistä tarjouskuponkeja. Etsi ja käytä postissa tulevia hyvityksiä valmistajilta. Suunnittele ateriat sen mukaan, mitä tuotteita on tarjouksessa kauppojen viikottaisissa mainoksissa. Käytä laskuria laskeaksesi ostosten loppusumman, jotta pysyt budjetissa. Kysy myyjiltä korvaavia tuotteita, jos tarjoustuote on päässyt loppumaan. Pidä listaa tavaroista, jotka ovat loppumassa, jotta voit ostaa ne sitten tarjoushinnalla.

Vaateostokset

Halpahintamyymälät myyvät ylivaraston ja pienesti vioittuneet vaatteet murto-osalla normaalihinnasta! Shoppaile kirpputoreilla vähän käytettyjä vaatteita. Ymmärrä outlet-myymälöiden hintoja: Jos korkeampi hinta on merkattu muuksi kuin normaalihinnaksi, kuten jälleenmyyntiarvoksi tai ”verratuksi siihen”, on tuote todennäköisesti tehty outlet-myymälää varten ja täten laatu on heikompaa. Jälleenmyyjät myyvät sesongin ulkopuoliset vaatteet, kuten uimapuvut joulukuussa tai talvitakit toukokuussa mahtavin alennuksin! Osta puvut halpahintamyymälöistä. ”Gift Card Granny” ja ”CardPool” myyvät ei-toivotut lahjakortit 10-15% alennuksella!

Verkko-ostokset

Ennen kuin ostat tuotteen netistä, kopioi ja liitä tuotteen tarkka nimi selaimen hakupalveluun verrataksesi tavaran hintaa muissa nettikaupoissa. Jätä haluamasi tuotteet verkkokaupan ostoskoriin muutamaksi päiväksi ja saatat saada alennuskoodin sähköpostiin! Käytä selaimen laajennusta nimeltä Honey saadaksesi parhaimmat alennuskoodit automaattisesti. Tutustu myös cashback-palveluihin, kuten Ebates, Swagbucks tai TopCashBack saadaksesi ostoksistasi rahaa takaisin!

Parhaimmat nettitarjoukset ovat yleensä tarjolla keskiviikosta perjantaihin. Etsi ilmaisen toimituksen koodeja netistä tai valitse nouto myymälästä saadaksesi ilmaisen toimituksen!

Ulkona syöminen

Tilaa vain pääruoka kotiinvietäväksi, tee salaatti kotona ja hae juomat kaupasta. Lounaan syöminen ulkona on yleensä halvempaa kuin illallisen syöminen ulkona. Jaa ateria: toinen voi tilata pääruuan, toinen salaatin ja täten jakaa molemmat annokset puoliksi.

Groupon ja LivingSocial lähettävät päivittäin sähköpostitarjouksia paikallisiin yrityksiin, mukaan lukien ravintolat! Seuraa suosikkiravintoloitasi sosiaalisessa mediassa, niin näet onko heillä tarjouksia tai alennuksia!

Mukavia ostoksia!

Alkuperäinen artikkeli: https://americasaves.org/blog/1701-shop-smart-to-save-more

Suosittuja blogikirjoituksia

Kiitos.

Olet nyt mukana menossa ja saat sähköpostilla tietoa kaikesta vaurastumiseen liittyvästä.

Terveisin,
-Sanna & Ville

Ville ja Sanna Kinanen

Haluatko oman taloutesi parempaan kuosiin?

Tule mukaan Rahatreeniin laittamaan oma talous aiempaa parempaan kuntoon. Rahatreenin on käynyt jo yli 5000 suomalaista.

Nyt vain 27 €